Rexobol (Винстрол) Alpha Pharma

Rexobol (Рексобол) е Винстрол на Алфа фарма. Добър и качествен Станозолол, който притежава добър ефект за изграждане на чиста мускулна маса, без притеснение от водна задръжка и ароматизация. Рексобол е особенно подходящ в цикъл  за релеф.

38,00 лв

ALPH11

Продукта не е наличен в момента!

Добави в количката


Уведоми ме при наличност

Rexobol (Рексобол) на Alpha pharma - Винстрол на таблетки

Цена: 34лв.
Производител:  Alpha Pharma - Индия
Опаковка: 50таб. (10мг./таб.)
Активно вещество: Станозолол (Stanozolol)

Rexobol на Alpha pharma е търговско името на орален Винстрол, наричан още - Стромба. Рексобол е един от добрите анаболни препарати на пазара с активна съставка Станозолол (Stanozolol). Много културисти и атлети наричат Винстрол - Стромба, наименование идва от далечната 1961г., когато фирмата Winthrop изкарва на пазара препарата Strombaject - stanozolol 5mg. в таблетка и инжекционен вариант на стероида с 50мг. станозолол в ампула.

Rexobol бързо става любим препарат на много лекоатлети и тежкоатлети в различни дисциплини, а културистите го намират за много добър стероид. Този висок рейтинг и мнение сред спортистите се дължи на добрите свойства на Винстрола. А именно препарат който не е тоскичен и дава големи резултати в спортните дисциплини.

Rexobol не ароматизира (не се трансформира в естроген), поради което няма водна задръжка и поява на гинекомастия при употребата му. Дава голям прираст на сила в съчетание с твърди и плътни мускули. Покачването на мускулна маса с Винстрол не е така ярко изразено като с повечето андрогенни анаболни стероиди, но за сметка на това придобитата мускулна маса е чиста и качествена, като загубата й е едва минимална след спиране на цикъла. Всичко това прави Стромбата много добър препарат в изчистващи цикли, като допринася за намаляването на подкожната мазнина. Но употребата му с цел покачване на мускулната маса не е за пренебрегване, особенно в цикъл където Винстрол се комбинира с Тестостерон, Дека дураболин и тестостерон, с Метан, Дека и Тестосерон. Подобна комбинация с високо калорична протеинова храна дава невероятни резултати.

Защо има орален и инжекционен Винстол !?

Оралният Станозолол Рексобол, има едно свойство което при инжекционният вариант отсъства, което го прави едва ли не задължителен във всеки цикъл с анаболни стероиди. Винстрола на таблетки има способността съществено да понижи нивото на ГСПХ (глобулин свързването на половите хормони). Това понижаване на ГСПХ води до увеличено ниво на свободния (дееспособния) тестостерон в кръвта. А инжекционният вариант на Винстрол има по пълно и добро увояване в кръвта, което малко или много компенсира разликите в двете форми. Като цяло ако сте решили да правите цикъл с Винстол, най- удачно е да приемате както оралният, така и инжекционният вариянт на Стромбата.

Прием и дозиране на Rexobol: От 30мг. до 70мг. всеки ден, разделен на два приема, сутрин на гладно преди хранене и привечр пак на гладно. В зависимост от желаният резултат може успоешно да се комбинира с други анаболни стероиди. В цикли за релеф, Винстрола се комбинира добре с Параболан, Мастерон или Болденон. Подобни комбинации помагат за сепарацията и нацепения вид на мускулатурата. В цикъл за покачване на чиста мускулна маса се приема с по-силни андрогени като  Метан, Тестостерон, Анадрол или  Дека дураболин. В тези комбинации винстролът балансира цикъла, като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото взимането на тези стероиди по отделно.

Повече за Винстрол


Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Rexobol (Винстрол) Alpha Pharma

Rexobol (Винстрол) Alpha Pharma

Rexobol (Рексобол) е Винстрол на Алфа фарма. Добър и качествен Станозолол, който притежава добър ефект за изграждане на чиста мускулна маса, без притеснение от водна задръжка и ароматизация. Рексобол е особенно подходящ в цикъл  за релеф.

Споделете мнението си за продукта

×