Stazol (винстрол) Shree Venkatesh

Stazol е качествен винстрол на таблетки с добра цена, наричан стромба. Стазол на Shree Venkatesh съдържа 10мг станозолол в 1 таблетка. Това е добър орален винстрол, подходящ за чиста мускулна маса и релеф при жени и мъже.

39,00 лв

-6,00 лв

45,00 лв

SHRVE12

Продукта не е наличен в момента!

Добави в количката


Уведоми ме при наличност

STAZOL е орален Винстрол, известен като Стромба или Станозолол.

Stazol
Цена: 32лв
Разфасовка: 50таб. х 10мг
Производител: Shree Venkatesh

Stazol е Винстрол на таблетки, търговско име на Shree Venkatesh.  Оралният Винстрол е с активна съставка станозолол, стероид със силно анаболно действие и слаб андрогенен ефект. Това е препарат използван предимно за подобряване на релефа и намаляване на мазнини в предсъстезателна подготовка.

Действие:

Stazol увеличава синтеза на протеини, подобрява задържането на азот и минерали в мускулната тъкан. Винстрол не ароматизира и не се преобразува в естроген, и при употребата му не се наблюдават странични ефекти, свързани с естрогена, като задържане на вода и гинекомастия.

Stazol на таблетки, за разлика от инжекционната версия, има способността значително да понижава нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони). Това свойство държи високо ниво на активния тестостерон в кръвта.

Ефект и възможни резултати:

Stazol може да подобри значително издръжливостта и да увеличи драстично силата. Нарастването на мускулна маса не така фрапиращо, както с прием на метандиенон, но за сметка на това се качва чиста мускулна маса. Характерно след спирането му е запазване на придобитата мускулна маса за по-дълго време, отколкото с други анаболни стероиди.

Прием, дозировка и комбиниране:

Stazol се приема от мъже в дози от 30 до 70мг дневно, разделен на 2-а приема. Цикъл с винстрол е препоръчително да не е повече от 8 седмици. Жени които възнамеряват да използват станозолол на таблетки могат да приемат от 5 до 10мг дневно. Доза, при която не би трябвало да се наблюдава вирилизация.

В зависимост от желаните резултати, оралната форма на Винстрол може да се комбинира успешно с  подходящи за целта анаболни стероиди. В цикъл за релеф, преди състезание, Стромба се комбинира добре с Анавар, Параболан, Мастерон или Болденон. Подобни комбинации силно увеличават сепарацията и нацепения вид на мускулите. В цикъл за качване на мускулна маса, комбинацията следва да е със силни андрогени като  Метан, Тестостерон и Анадрол. С подобно съчетание може да се постигне добро покачване на чиста мускулна маса.

Странични ефекти

Стромбата спада към групата анаболи с минимални странични ефекти. В повечето случаи не се забелязват никакви нежелани реакции. Но независимо че Винстрол е мек стероид, във високи дози и продължителна употреба препарата може да прояви странични ефекти, като акне и мазна кожа, а при тези които са предразположени към косопад, препарата може да го засили.


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултира с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Споделете мнението си за продукта

Stazol (винстрол) Shree Venkatesh

Stazol (винстрол) Shree Venkatesh

Stazol е качествен винстрол на таблетки с добра цена, наричан стромба. Стазол на Shree Venkatesh съдържа 10мг станозолол в 1 таблетка. Това е добър орален винстрол, подходящ за чиста мускулна маса и релеф при жени и мъже.

Споделете мнението си за продукта

×