Stanolic (Стромба хапчета / Станозолол) GEP

Stanolic GEP представлява орален Станозолол, ивестен като Винстрол на хапчета или Стромба. Stanolic е качествен анаболен стероид с меки свойства, подходящ за чистене на мазнини и орелефяване на мускулите при начинаещи и напреднали културисти.

61,00 лв

GEP012

Stanolic GEP - Стромба / Винстрол таблетки
Цена: 64 лв.
Опаковка: 96 таблетки (10 мг./ 1таб.)

Stanolic GEP е орална форма на Станозолол - анаболен стероид известен сред фитнес средите като Винстрол на хапчета или Стромба. Това е масово използван стероид не само от културисти, но и от много спортисти в различни дисциплини като спринтьори, скачачи, борци и много други, където се търси повишаване на спортните постижения (сила, издръжливост, бързина) без да се покачва теглото. 

Станолик на ГЕП има силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства. Той не задържа вода, не ароматизира, и поради това не води до драстично покачване на килограми. Стромба Stanolic, притежава дори свойството да отводнява тъканите и да ги държи сухи, поради което много са на мнение, че това е най- добрият препарат за чистене и сваляне на мазнини. Това свойство обаче, е нож с две остриета, заради опасността от травми. Винстрол държи сухи сухожилията, но дава много сила на спортиста, това съчетание е опасно за неопитните атлети и често води до контузии в ставните връзки и сухожилия - най-често възпалени сухожилия.

При подходящ хранителен режим и добри тренировки, Стромба дава страхотни резултати в развитието на мускулите. Особено очевидни резултати може да се наблюдават при спортисти с по-малко подкожни мазнини. Мускулните групи стават добре очертани, излизат плочките на коремната преса а вените прозират. Естествено спортисти с по голям процент подкожни мазнини не могат да видят този резултат, а усещат само големият прираст на сила.

При употреба на Stanolic не се наблюдават странични ефекти, свързани с естрогена, така че, поява на гинекомастия не може да се очаква.

Оралният Станозолол - Винстрола на таблетки има свойството значително да понижи нивото на ГСПХ (глобулин свързващ половите хормони), което на практика прави така че активния тестостерон в кръвта да е висок. Това подобрява действието на всички други стероиди които се комбинират с него..

Как действа Stanolic:
Винстрол ГЕП способства за повишаване синтеза на белтъчини, подбрява издръжливостта и увеличава драстично силата. С него покачването на мускулна маса не е така фрапиращо, но за сметка на това се натрупва качествена и чиста мускулна маса. Придобитата мускулна маса със стромба се запазва за по-дълго време отколкото с други анаболни стероиди.

Прием, комбинации и дозировка на Винстрол - Станозолол:
Стромба ГЕП се приема в доза от 30 до 60 мг всеки ден, разделена на 2-а приема, сутрин и привечер. В зависимост от резултатите които желаете да постигнете може да бъде комбиниран успешно с редица анаболни стероиди.

В цикъл за релеф, преди състезание се комбинира с Параболан, Мастерон или Болденон. Подобни комбинации силно увеличават сепарацията и нацепения вид на мускулатурата. В цикъл за покачване на мускулна маса се използва със силни андрогени като  МетанТестостеронАнадрол или Дека Дураболин. Подобни комбинации са невероятни за тези които искат да качват чисто мускулна маса.

Повече за Стромба / Станозолол


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултират с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Stanolic (Стромба хапчета / Станозолол) GEP

Stanolic (Стромба хапчета / Станозолол) GEP

Stanolic GEP представлява орален Станозолол, ивестен като Винстрол на хапчета или Стромба. Stanolic е качествен анаболен стероид с меки свойства, подходящ за чистене на мазнини и орелефяване на мускулите при начинаещи и напреднали културисти.

Споделете мнението си за продукта

×