Turinover (Туринабол) Vermodje

Turinover е име на Туринабол от Vermodje с добра цена. Туриновер на Вермодже е анаболен стероид за чиста мускулна маса.

46,00 лв

-6,00 лв

52,00 лв

VMD05

Туриновер 100таб х 10мг - Туринабол
Цена: 52лв
Производител: Vermodje

Turinover е орален стероид производство на Вермодже, познат като молдовски туринабол. Активната съставка на този анабол е Chlorodehydromethyltestosterone. Това е модифицирана форма на Dianabol (Метан), която прави туринабол със слаб андрогенен ефект и не му позволява да ароматизира. С Туриновер странични ефекти като гинекомастия, задържане на вода и други свързани с естрогена, не може да се очакват.

Turinover има силно анаболно действие, но поради слабите му андрогенни свойства голям приръст на размери не може да се очакват! Съединението способства за покачване на чиста мускулна маса, увеличава силата и подобрява всички физически възможности като цяло.

Туриновер рядко се използва самостоятелно, освен от жени и тези които търсят минимален риск от странични ефекти. Туринабол работи еднакво добре както за релеф така и за покачване на мускулна маса. В повечето случаи, препарата се използва предимно в цикъл за релеф, период в който се цели намаляване на подкожната мазнина и очертаване на мускулите. Това е свързано с доброто му анаболно / андрогенно съотношение. Въпреки това Туринабол работи много добре и в цикъл за натрупване на мускулна маса и размер, но в тези случай съединението се комбинира с по-силно андрогенни стероиди.

Повече за активната съставка на Туриновер - Туринабол - виж ТУК


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултира с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Споделете мнението си за продукта

Turinover (Туринабол) Vermodje

Turinover (Туринабол) Vermodje

Turinover е име на Туринабол от Vermodje с добра цена. Туриновер на Вермодже е анаболен стероид за чиста мускулна маса.

Споделете мнението си за продукта

×