Andro (Тестостерон енантат) NASpharma

Andro Naspharma е добър Тестостерон енантат на супер цена. Andro е мощен анаболен стероид с дълъг естер Enantat прикрепен към тестостерона. Действа дълго и дава голям прираст на мускулна маса и сила.

52,90 лв

NSPH01

Тестостерон енантат на Насфарма - ANDRO

Анаболен препарат:Andro
Производител:NASpharma (НасФарма)
Активно вещество:Testosteron Enantat (Тестостерон енантат)
Време на полу разпад:10 дни
Опаковка:10 ампули (250 мг./1мл.)
Цена: 

Andro на Насфарма съдържа Тестостерон енантат (Testosterone Enanthate). Той силно андрогенен и силно анаболен инжекционен препарат. Всеки който го използва ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително повишаване на силата за кратко време. Но това е свързано и със значително задържане на вода, ароматизира лесно и е умерено токсичен за черния дроб. Независимо какво си мислите за Метана, Анаполона  и други, ако става въпрос за мускулна маса и прираст на сила,  тестостеронът - е  бил и  остава препарат  №1

Силовите атлети високо ценят качествата на този препарат. Тестостерон енантат е ценен високо и в спортове при които, грубата сила и агресивността са желателни. Приемат на Testosterone Enanthate помага при болки в ставите и гърба дължащи се на начални дегенеративни процеси в прешлените на гръбначния стълб.

Всеки които до сега не употребявал стероиди трябва да отложи употреба  на тестостерониви препарати до момента в който другите „леки стероиди” вече не действат.

Прием и дозиране на Тестостерон Енантат: Нормална доза  е между 250 -1000 мг седмично. Дози над 500 мг е по добре да бъдат разделени на два приема седмично. Testosterone Enantat оказва силно влияние върху Хипоталамуса. Дейноста на хипофизата в резултат на наличната обратна връзка се намалява което води до намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва Прегнил. Инжекциите от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни ( общо 3 инжекции) това спомага за по-бързо възстановяване на собствения тестостерон.

За нарастване на мускулна маса АНДРО се комбинира  с Анаполон, Бионабол, Дека дураболин и Параболан. Принципно Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре с почти  всички стероиди (съществува синергизъм ).

Прилагането на следстероидна терапия е задължително в края на цикълите с Тестостерон eнантат. Ползването на Прегнил, Кломид, Нолвадекс, спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават ендогените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса, също толкова бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избягнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира се Растежен хормон. Друг вариант е прехода към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testosterone Enanthate много хора могат да станат силни и големи, но мнозина от тях не успяват да съхранят резултатите.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Andro (Тестостерон енантат) NASpharma

Andro (Тестостерон енантат) NASpharma

Andro Naspharma е добър Тестостерон енантат на супер цена. Andro е мощен анаболен стероид с дълъг естер Enantat прикрепен към тестостерона. Действа дълго и дава голям прираст на мускулна маса и сила.

Споделете мнението си за продукта

×