Тестостерон енантат Vermodje - Testover-E

Testover E е име на Тестостерон енантат Vermodje - анаболен стероид за солидна мускулатура. Тестостерон Вермодже е силен стероид, използван от културисти в основния период за качване на мускулна маса, размери и сила. Тестовер Е дава бърз прираст на маса и голямо увеличаване на силата. 

48,00 лв

VRMJ06

Тестостерон енантат Vermodje
Цена: 48 лв.
Опаковка: Флакон от 10 мл. (250 мг./ 1мл.)
Други продукти на VERMODJE

Testover-E (Тестостерон енантат) е качествен и добър препарат за бързо нарастване на мускули, исвестен сред фитнес трениращите като Тестостерон Депо.  Той е един от най-използваните анаболи за качване на мускулна маса в основният период на културисти и атлети. Активният прибавен естер е Енантат – който позволява тестостерона да се освобождава по-бавно в организма, поради което това е най-масово използваната форма на тестостерон сред атлетите! Тестовер Е прилича на останалите тестостерони, с тази разлика, че действа бавно и не се налага често инжектиране. Анаболното действие на ТестоверЕ е силно, но също толкова силно е и андрогенното, което означава, че той лесно може да ароматизира в естроген, но има умерена токсичност спрямо черния дроб. Независимо какво сте чули, чели или мислите за Метан, Анаполон и други силни анаболи, когато става въпрос за трупане на мускулна маса и сила,  тестостерона - е  бил и ще си остане препарат  №1. Не забравяйте че всичко тръгва от Тестостерона – всеки друг анаболен стероид е производно на тесто!  Решаващото предимство на Тестостерон енантат е че той има силно андрогенно - анаболно действие и ефект. Затова всеки който използва препарата, дори за кратък период, ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително увеличаване на силата.

Поради силните свойства на Testover-E, щангисти и пауърлифтъри дават добри отзиви и  много го ценят. Тестостерон енантат е високо ценен и в спортове при които се налага груба сила, а агресията е желателна. Много спортисти съобщават за отшумяване на травми и болки в ставите при употребата на Testosterone Enanthate.

Странични ефекти:
Тестостерон енантат може да причини  нежелани ефекти, като мазна кожа и акне, повишена агресия. Прием на високи дози може да доведат до поява на гинекомастия, която може да се предотврати с прием на анти-естрогени, като нолвадекс, а в краен случай и с аримидекс! При индивиди, които са генетично предразположени към оплешивяване, косопадът може да се засили.

Прием и Доза:
Тестовер-Е може да се приема между 250 - 500 мг. седмично. Дози над 500 мг. е по добре да бъдат разделени на два приема седмично. Testosterone Enanthate оказва силно влияние върху хипоталамуса, което се отразява в намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва на всеки употребяващ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва HCG /Pregnyl/. Инжекциите от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни ( общо 3 инжекции). Това ще помогне за бързото възстановяване на ендогенното производство и ще намали загубата на придобитата мускулна маса след цикъл.

Комбиниране на Тестостерон Енантат – TESTOVER-E с други анаболни стероиди:

За покачване на мускулна маса Тестостерон енантат се комбинира  с Анадрол, Метан, Дека дураболин, Болденон и / или Параболан.

Примерен цикъл с тестостерон енантат: – 50 мг. Анадрол дневно, 200 мг. Дека-дураболин с 500 мг Testosterone Enanthate. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг. Метан. Принципно Тестостерон енантат в цикли за маса се комбинира добре с почти  всички стероиди (съществува синергизъм).

Приемът на Pregnil, Кломид или Нолвадекс е препоръчителен в края на циклите с тестостерон. Прилагането на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и бързо повишават ендогенните нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избягнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира се Растежен Хормон. Друг вариант е прехода към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан.

С тестостерон енантат много хора могат да станат силни и големи, но много от тях не съумяват да запазят придобитите резултати.

Повече за Tostesterone enanthate


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултират с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Споделете мнението си за продукта

Тестостерон енантат Vermodje - Testover-E

Тестостерон енантат Vermodje - Testover-E

Testover E е име на Тестостерон енантат Vermodje - анаболен стероид за солидна мускулатура. Тестостерон Вермодже е силен стероид, използван от културисти в основния период за качване на мускулна маса, размери и сила. Тестовер Е дава бърз прираст на маса и голямо увеличаване на силата. 

Споделете мнението си за продукта

×