Тестостерон

Анаболни стероиди съдържащи тестостерон за изграждане на мускулна маса и сила. Видове тестостерони и естери за бързо и бавно действие или смесени или комбинирани тестостеронови препарати.

Още

Подкатегории

  • Тестостерон Пропионат

    Тестостерон Пропионат е бърз и ефективен анаболен препарат с високо анаболно и андрогенно действие, бързо покачва масата и силата. Хубавото на Тестостерон пропионата е, че лесно се контролира, заради бързото си действие.

  • Тестостерон Енантат

    Тестостерон енатант, наричан още Депо, е анаболен стероид с активно вещество - testosteron и добавен естерa enantat, с цел бавно и продължително усвояване от организма. Анаболни стероиди с Тестостерон Енантат, качествени и на добри цени.

  • Сустанон (Sustanon)

    Сустанон е много добра комбинация от няколко тестостерон естера. Sustanon е направен така че всеки естер да работи от момента на инжектирането до 2-3 седмици след него. Подобни продукти са Sustanon250, Sustamed и др. Употребата на Сустанон е широко разпространенa, заради добpото му действие и ниската му цена. Приложението му в много стероидни цикли, прави Sustanon един от най-използваните анаболни стероиди в циклите за покачване на мускулна маса.