Секс стимулант за жени - Red Cherry

Сексуален стимулатор за жени, желаещи да постигнат повече от един оргазъм. Red Cherry (Червена череша)  е ефикасен секс стимулант за жени, предизвикващ силно желание за сексуален контакт и възбуда, водеща до бурна страст.

5 бр. ампули по 5мг с вкус на череша.

36,00 лв

SSTH19

Продукта не е наличен в момента!

Добави в количката


Уведоми ме при наличност

Red Cherry (Червена череша) е сексуален стимулатор за жени. Средство за повишаване на желанието за сексуален контакт. След прием на ампула от стимуланта, жената усеща силна възбуда и желание за секс. Жени, приемали този добър секс стимулант, са на мнение, че Red Cherry / Червената череша е ефикасен сексуален стимулатор. Бързо ги предразполага за сексуален  контакт и в следствие на увеличената вагинална секреция и повишеното кръвообращение в гениталиите им, увеличава чувствителността и  удоволствието от секса.

Red Cherry (Червена череша) е секс стимулант, при употребата на който, понятията, суха вагина и сексуално студена, не съществуват. По време на половият акт, сексуалният стимулант предизвиква интензивно отделяне на вагинален секрет, поради силната възбуда, стигаща до бурна страст.

Женският секс стимулант Red Cherry многократно увеличава чувствителността на интимните и ерогенни зони,отделянето на течности и сексуалната възбуда, Това води до неконтролируемо желание за секс и много силни и множествени оргазми при жената. Сексуален стимулатор създаден за жени, които искат да са максимално задоволени в сексуалният си живот.

Продуктът се предлага в елегантна кутийка, съдържаща 5 броя ампули по 5 мг. с вкус на череша.

Приема се 5-10 минути преди любовната игра или половия акт, като 1 ампула се разтваря в 100мл. течност - плодов сок, вода или напитка по Ваш избор. Ефектът настъпва бързо.


За разлика от всички предлагащи Red Cherry ние си направихме труда да преведем как е описан продукта от самия производител:

Red Cherry е секс стимулант за жени, който бързо създава желание за секс при жените.

Този продукт e внимателно проучен от Германския институт за Сексология. Представлява силен секс стимулант специално създаден за жени.
Формулата може да доведе до силна стимулация на женските ерогенни зони в рамките на 5 минути. Повишава овлажняването и създава неудържимо желание за секс.
Това е продукт, създаден да отговори на женската сексуална активност. Той активира силно сексуално желание на жената за противоположния пол. Red Cherry е продукт за женската сексуалност с значителен ефект. Приет е в западните страни като мощен женски афродизиак.

[Информация]: 99,5% от жените чувстват ефекта на продукта значително, стават по-привлекателни и съблазнителни.

Употреба: при сексуална неотзивчивост, вагинален релаксация, сухота, липса на страст и желание, да се подобри качеството на живот на хората.

Дозировка: 5-10 минути преди желания момент, 1 ампула се разтваря в 100мл течност (голямо количество алкохол ще потисне ефекта).

[Specification] 5mlx5 бутилка / кутия
[Срок на годност] три години
[Износители] Тайван биологично инженерство Company
[Забележка] Този продукт не e токсичeн и няма странични ефекти. Няма зависимости. Бременните жени и непълнолетни лица да са с повишено внимание. Тази забрана изкушение непълнолетни момичета!

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Секс стимулант за жени - Red Cherry

Секс стимулант за жени - Red Cherry

Сексуален стимулатор за жени, желаещи да постигнат повече от един оргазъм. Red Cherry (Червена череша)  е ефикасен секс стимулант за жени, предизвикващ силно желание за сексуален контакт и възбуда, водеща до бурна страст.

5 бр. ампули по 5мг с вкус на череша.

Споделете мнението си за продукта

×