Max Man - Секс стимулант за мъже

MaxMan са хапчета за твърд, издръжлив и голям пенис или секс стимулант за силна ерекция и уголемяване на пениса. Max Man е сексуален стимулант специално предназначен за всички мъже, които искат да имат по-голям пенис, по-здрава ерекция и да не свършват бързо (да се забавя еякулацията).

39,90 лв

SSTH14

Секс стимулант за мъже MAX MAN

Max Man
Цена: 39.90 лв.
Опаковка: 10 хапчета
Категория: Секс стимуланти
! Дискретна доставка

Знаем, че днес ежедневието е изпълнено със стрес, напрежение, нездравословна храна и какво ли още не. Всичко това се отразява на мъжката потентност. Това вече ще е бъде минало, защото с MaxMan вие ще забравите за всякакви сексуални проблеми.

Max Man цена и описание. Секс стимулант за мъже. Хапчета за продължителна ерекция, бавно свършване, повишено либидо, твърд и голям пенис уголемяване.

Макс Мен поддържа Вашия пенис изключително твърд и ефективно предотвратява проблемът с преждевременната еякулация. Освен това действие, продукта уголемява по напълно безопасен и естествен начин пениса, едно основно предимство, което не е за подценяване. С други думи: ако Вие и вашата любима искате още, а не можете повече, Max Man е вашето решение! Действието му е безотказно, без значение от възрастта и състоянието Ви.

Според проведен тест с група от десет мъже проведен в продължение на 1 месец се оказва, че 99 % от тях имат по-добри резултати по отношение на половата си мощ спрямо периода преди експеримента. Всички те твърдят, че хапчетата за ерекция MaxMAN  повишават сексуалната активност и уголемяват пениса. Средно с около 16% се е увеличил размера на пенисите им. Трима от тях, които са имали притеснения, че са изцяло импотентни казват, че това е най-добрият продукт, който някога са взимали. Според тях Макс МЕН  подобрява сексуалните способности, уголемява пениса, ефективно спомага за еректилна дисфункция и изцяло променя качеството на половите актове.

В крайна сметка резултатите от MAXMAN не са случайни, те се дължат на изключително добре подбраните пропорции в състава му:

Освен, че съдържа силденафил за здрава ерекция, депоксетин за забавено изпразване и много мъжки съставки: Avena Sateva,Guarana extract, L-Taurine, Tribulus Terrestris, Maca, L-Arginine, Polypodium vulgare, Rhodiola rosea, Androstenedione, Muira puama epimedium saggitatum, Saw palmetto, Niacin, Ginseng blend, Macuna Pruriens

Съставките си взаимодействат така, че предотвратяват преждевременната еякулация, удебеляват и удължават пениса и поддържат силна ерекция през целия полов акт.

Какво ще ви даде MAX MAN

 • Уголемява пениса: увеличава драстично притока на кръв към пениса, което води до уголемяване на пениса и силна ерекция.
 • Удължава продължителността на ерекцията като запазва пенисът твърд през цялото време.
 • Предотвратяване на преждевременна еякулация, удължава сексуалния акт.
 • Действa като афродизиак  - увеличава либидото, повишава чувствителността, както и удоволствието от секса. Подобрява еректилните функции и възстановява сексуалното желание и сила
 • Нормализира и оптимизира хормоналните процеси, свързани с половите хормони като тестостерона.
 • Подпомага нормалната функция на тестисите, простатата и половата система.
 • Стимулира производството на семенна течност и подвижността на сперматозоидите (подобрява спермата).
 • Повишава качеството на секса, подобрява общото и сексуално здраве на мъжа.
 • Елиминира импотентност и еректилна дисфункция.
 • Предизвиква мощна и пълноценна ерекция 20-30 минути след прием.
 • Действието на една таблетка продължава до 48 часа.
 • Премахва ефекта на преждевременна еякулация.
 • Действа бързо и безотказно.

Как се приема МаксМен?

Едно хапче MaxMan се приема с течност поне 20 преди полов контакт. Приема трябва да е на празен стомах или поне два часа след храна.
Действието му е от порядъка на 26 часа, но ефекта е индивидуално за всеки мъж.
MaxMan ще повиши потентността ви, ще увеличи сексуалните ви умения, ще придобиете по-голяма издръжливост и ще елиминирате бързото свършване, повишава чуствителността.
Ако ерекцията ви не спада доста дълго време, изпиите две чаши студена вода, отидете под душа и изплакнете члена си с хладка вода, при неуспех се консултирайте с личния ви лекар. MaxMan не се продава с рецепта, поради билковата си основа и натурални съставки, клинично тестван и безопасен.

Доза и начин на прием: По една таблетка 20 минути преди полов акт. Употребата на алкохол в комбинация с МаксМен може да забави действието и получаването на ерекция. Тестван е на повече от хиляда пациента, няма странични ефекти.
Може да се употребява от мъже на всякаква възраст, спомага за по-голяма сексуална издръжливост до 26 часа.

Споделете мнението си за продукта

Max Man - Секс стимулант за мъже

Max Man - Секс стимулант за мъже

MaxMan са хапчета за твърд, издръжлив и голям пенис или секс стимулант за силна ерекция и уголемяване на пениса. Max Man е сексуален стимулант специално предназначен за всички мъже, които искат да имат по-голям пенис, по-здрава ерекция и да не свършват бързо (да се забавя еякулацията).

Споделете мнението си за продукта

×