Камагра гел (Kamagra Oral Jelly)

Камагра гел /желе/ е бърз секс стимулант за мъже на супер цена. Камагра гел дава резултат след няколко минути и създава ерекция за дълго време. За овладяване на преждевременна еякулация и повишаване на сексуалната способност, вземете Камагра гел.

Цена:1 кутия: 17.90 лв. - за 2 кутии: 32.99 лв.
Опаковка: 7 сашета камагра

17,90 лв

1 кутия
2 кутии

Камагра гел / Kamagra Oral Jelly

Цена за 1 кутия Камагра.

Цена: 17.90 лв.
Опаковка: 7 сашета в кутия - по-добър секс за 7 дни.
Категория: Секс стимуланти
! Дискретна доставка

Камагра гел (Kamagra Oral Jelly) е секс стимулант за мъже, който има бърз ефект и действие за сексуална стимулация. Предизвиква бърза и здрава ерекция за дълго време.

С Камагра ще Ви запомни всяка жена!  Независимо дали имате спад в либидото или просто искате да се представите зашеметяващо, Камагра гел ще Ви направи звяр в леглото! 

Камагра желе действа на запушени артерии и спомага да се подобри притока на кръв към пениса. Процеса на ерекцията при мъже е доста сложен и има серия от химични реакции. Ако някоя от стъпките липсва или е направено неправилно тогава ..положението е зле. Това може да се случи от заседнал начин на живот, здравословни или житейски проблеми, стрес.

Цена без конкуренция за най-бързата и ефективна Камагра. Секс стимоланти с ниска цена.Освен тези причини за еректилни проблеми при мъжете, съществува ензим, известен като PDE5 който е основната причина, която може да ни направи импотентни. Този ензим има ефект да свива гладката мускулна лигавицата на артериите. По този начин те стават малки и притока на кръв намалява. Резултатът е слаба ерекция. Sildenafil цитрат в Kamagra Oral Jelly / Камагра гел действа на този ензим /PDE5/ като го блокира, Sildenafil потиска действието на този ензим върху гладката мускулатура. А също така засилва размера на cGMP, което води до релаксация на артериите. Това в крайна сметка води до подобряване на предоставянето на кръв към мъжката полова система.

cGMP е общ регулатор на йонния канал проводимост, гликогенолизата и клетъчната апоптоза. Той също така отпуска гладките мускули. В кръвоносните съдове, релаксацията на съдовите гладки мускули води до вазодилатация и повишаване на притока на кръв.

Kamagra Oral Jelly / Камагра гел дава резултат след няколко минути, понеже е в течно състояние и създава здрава ерекция за дълго време.

Камагра гел прием и начин на употреба:

Kamagra Oral Jelly е бърз секс стимулант и трябва да се консумира около 15 до 20 минути преди полов акт, при наличието на сексуална възбуда. Kamagra Oral Jelly /Камагра гел/ е полутечен и по този начин може да се поглъща директно, без да се налага вода. Скъсайте пликчето и погълнете цялото съдържание. Камагра гел се усвоява в кръвта лесно, в рамките на няколко минути.

 • Никога не го приемайте Kamagra Oral Jelly /Камагра гел/ заедно с алкохол или сок от грейпфрут, тъй като тази комбинация води до вредни ефекти върху здравето.
 • Не приемайте повече от едно пакетче Kamagra Oral Jelly в рамките на 24 часа от първата консумация. Надвишавайки дозата може да доведе до токсични ефекти върху здравето.
 • Не предозирайте.
 • При прекомерен прием препарата води до вредни последици.
 • Използвайте под медицинско наблюдение.
 

Възможни странични ефекти:

Някои от най-честите странични ефекти, които възникват с приема на Kamagra Oral Jelly са: главоболие, гадене, повръщане, проблеми със стомаха, запушване на носа, зачервяване на лицето и хрема. Те се наблюдават  при повечето от хората, които използват това лекарство. Тези леки странични ефекти преминават за кратък период от време и обикновено се понасят добре от потребителите. В редки случаи, ако те станат сериозни следва задължително да се потърси медицинска помощ.

Има някои редки случаи, когато Kamagra Oral Jelly /Камагра гел/ може да доведе до тежки последици за потребителите. Това може да се случи вследствие от предозиране на лекарството или приемане по погрешен начин. Болезнена ерекция, която остава за повече от четири часа и ускорен сърдечен ритъм, които се нуждаят от медицинска помощ. Никога не пренебрегвайте тези ефекти. Пренебрегването им може да доведе до усложнения.

Предупреждения:

 • хора с бъбречни или чернодробни проблеми трябва да се консултират с лекар преди да използват Kamagra Oral Jelly за лечение на еректилна дисфункция.
 • приемът на препарати за повишаване на потентността заедно с алкохолни напитки може да доведе до опасни последици за нормалните показанията на кръвното налягане.
 • консумацията на мазна храна трябва да се избягва, докато приемате това лекарство.
 • мазнините блокират абсорбцията на лекарството в кръвта, като по този начин забавя -резултат.
 • да не се смесва с нитратни лекарства, тъй като това може да доведе до негативни ефекти върху сърцето.
 • хора опасявайки се от сърдечни проблеми, чернодробни проблеми и бъбречни заболявания трябва да се консултират със своя лекар преди да използват това лекарство.

Kamagra Oral Jelly / Камагра гел е препарат само за мъже! Жени и деца НЕ трябва да приемат препарата.

Информацията предоставена в сайта е с опознавателен и образователен характер и не представлява лекарски съвети! Сайта няма за цел да налага медицински съвети и мнение, и статиите не трябва да се третират като медицински материал. Информацията не бива да се използва за самолечение или самодиагноза. Посетителите следва да потърсят мнението и/или помощта на квалифициран лекар, ако ситуацията изисква прием на медикаменти или медицинска намеса.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Оценка 
Иван
2018-02-07

Камагра

Уникален продукт.Мн.бързо действа-постоянна ерекция,забавя еякулацията,повече от 30мин.на акт действа,даже умаляваш.Хвала на индийците за тази цена!

  Оценка 
  Milko M
  2016-02-25

  Страхотен продукт

  Много по дълго време съм на линия и ми е като от стомана.

   Оценка 
   Васил
   2016-02-18

   ХХL

   Пийте без проблем, действа дори повече от 24ч. При мен дори няма зачервяване по лицето както от известните ни хапчета. Но и следвайте препоръките и не прекалявайте!

    Оценка 
    no name
    2015-09-01

    Камагра гелчета

    Бях скептично настроен, но ги пробвах и съм доволен! Бързо действат и бавно пускат.

     Оценка 
     Steroidi Depo
     2015-07-03

     камагра гелчета

     Kamagra Oral Jelly има бързо действие при наличие на сексуална стимулация. Пие се по едно саше на ден, опаковката съдържа 7 сашета.

      Оценка 
      х
      2014-10-01

      камагра

      тез гелчета камагра колко бързо действат и по колко се пият ?

       Споделете мнението си за продукта

       Камагра гел (Kamagra Oral Jelly)

       Камагра гел (Kamagra Oral Jelly)

       Камагра гел /желе/ е бърз секс стимулант за мъже на супер цена. Камагра гел дава резултат след няколко минути и създава ерекция за дълго време. За овладяване на преждевременна еякулация и повишаване на сексуалната способност, вземете Камагра гел.

       Цена:1 кутия: 17.90 лв. - за 2 кутии: 32.99 лв.
       Опаковка: 7 сашета камагра

       Споделете мнението си за продукта

       ×