CJC 1295

CJC-1295 е пептид който увеличава собственото производство на разтежен хормон в тялото...

50,00 лв

EPPH01

CJC 1295

Опаковка: 2мг./1 флакон
Цена:
Доза: минмална доза – 100 микрограма, 2-3 пъти дневно
Инжекции в един флакон: 20 х 100 микрограма доза
Полуживот: 30 минути

CJC-1295 е тетразместен пептиден хормон, който се състои от 30-аминокиселини, основно действащ като соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон /GHRH = growth hormone releasing hormone /. Той е изобретен от ConjuChem, канадска компания за биотехнологии.

Соматотропин освобождаващ хормон /GHRH/ - CJC-1295 е продукт който стимулира освобождаване на човешкият хормон на растежа. В човешкото тяло големи количества от хормона на растежа се съхраняват в хипофизата. Пептида оказва влияние върху броя клетки отделящи хормона на растежа и количеството което те са в състояние да отделят.

CJC-1295 не само увеличава отделянето на растежен хормон, а и на IGF-I секрецията и ефекта му, но е и в състояние да направи това в много големи количества. CJC - 1295 стимулира GH и IGF-1 секреция, запазва стабилното увеличаване  на HGH и IGF-1, без увеличаване  на пролактина, което води до интензивна загуба на мазнини и увеличава синтеза на протеини за повече мускулен растеж.

GH - growth hormone
HGH - human growth hormone
GHRH = growth hormone releasing hormone / соматотропин /хормон на разтежа/ освобождаващ хормон
IGF-I - нсулино-подобен фактор на растежа

 


CJC 1295 е лиофилизиран пептид само за изследователски употреба. Този продукт не е предназначен за употреба от човек. Този продукт е предназначен само за научни изследвания и лабораторна употреба. Това не е храна, лекарство или заместител на такова.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

CJC 1295

CJC 1295

CJC-1295 е пептид който увеличава собственото производство на разтежен хормон в тялото...

Споделете мнението си за продукта

×