Trebol 100 (Тренболон / Параболан) Shree Venkatesh

Trebol - Shree Venkatesh е Тренболон с добра цена - анаболен стероид, известен като ПараболанTrebol (Trenbolone acetate) е силен инжекционен анабол с високо качество, подходящ за качване на чиста мускулна маса и придобиване на добър мускулен релеф!

58,00 лв

SHRVE09

Trebol Shree Venkatesh - Тренболон / Параболан

Цена: 58 лв.
Производител: Shree Venkatesh
Опаковка: 5 ампули по 1мл (100мг / 1мл)
Активно вещество: тренболон ацетат 

Trebol е инжекционен анаболен стероид с активен състав Тренболон и добавен естер ацетат, известен сред фитнес трениращите, като Параболан. Съединението е родственник на Дека-Дураболин, но е доста по-андрогенен от Дека-та и е прекрасен препарат в основен период за натрупване на чиста мускулна маса и сила. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухота" в мускулите на атлета. Тези му  свойства придават изразителен и обемен вид на мускулите. Тренболон е също и силно ефективен при нискокалорична диети, при условие, че се приемат големи количества протеин.

Trebol Shree Venkatesh се използва успешно както за постигане на добър релеф, така и за качване на чиста мускулна маса и сила, при това без задръжане на вода, така характерни при Тестостерон или Метан. Поради високото андрогенно действие, Тренболон дава огромна твърдост на мускулите и намалява вероятността от претрениране, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпани, и в същото време дълбоко очертани. Притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. Гинекомастия при използването на този продукт се наблюдава много рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200-300 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълъг цикъл е добре да се вземат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Требол не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното му андрогенно действие.

Въпреки че с приема му не се наблюдават драстично покачване на мускулна маса, Параболан обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Деката.

След инжектиране животът му е 2-4 дни. Опитът показва, че добри резултати се постигат при доза от 1 ампула на всеки 2-и ден. Много добра комбинация е 1 ампула Тренболон на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг Метан на ден. В комбинация с Анавар, препарата се използва за силова подготовка или за релеф.

Повече за Тренболон


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултират с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Споделете мнението си за продукта

Trebol 100 (Тренболон / Параболан) Shree Venkatesh

Trebol 100 (Тренболон / Параболан) Shree Venkatesh

Trebol - Shree Venkatesh е Тренболон с добра цена - анаболен стероид, известен като ПараболанTrebol (Trenbolone acetate) е силен инжекционен анабол с високо качество, подходящ за качване на чиста мускулна маса и придобиване на добър мускулен релеф!

Споделете мнението си за продукта

×