Super Slim - Супер Слим

Супер слим е уникална формула за отслабване, с която бързо ще отстраните излишните мазнини от бедрата,ханша,талията и ръцете – така наречените проблемни зони.

35,00 лв

SLIM03

Опаковка: 30 бр. капсули

Супер Слим ефект и действие:

-Изгарне на  мазнините по естествен път.
-Намаляване на апетита (потискане на апетита).
-Атакува проблемните зони (корем,ръцете,лицето,бедрата и задните части).
-Натурални и безвредни съставки.
-Без йо-йо ефект.
 

Супер слим е уникална формула за отслабване,съствена изцяло от билкови и плодови екстракти. Супер слим бързо ще отстрани излишните мазнини от бедрата,ханша,талията и ръцете – така наречените проблемни зони. С един курс от 30 дни е възможно да свалите от 7 до 10 кг, като след спиране на капсулите килограмите не се завръщат!

Състав  и действие на Супер Слим:

- Pomegranate       - Нар.
- Koncing Nut         - Екстракт от семена на нар.
- Extract of Hydroxycitric Acid (HCA) - Производно на лимонена киселина, което се намира в най-различни тропически растения..
- Apple - Ябълка
- Kiwi  – Киви
- Teng Huang fruit      - Екстракт от ефедра.
- Jerusalem artichoke - Ерусалим артишок / йерусалимски артишок /
- Sweet potato          - Екстракт от сладки картофи
- Giantarum             - Субтропическо растение от семейството Arum,грудкови тревисти.
 

Нар , един от най-силните природни антиоксиданти. Екстракт от семена на нар. Той разгражда натрупаните мазнини в организма и повишава способността на организма да изгаря мазнините. HCA, Ябълка, Киви, тези три съставки намаляват  способността на организма да произвежда мазнини. Също така потискат апетита и дават енергия. Екстракт от ефедра, Ерусалим артишок, Екстракт от сладки картофи, Giantarum, увеличават активността и ефекта на останалите съставки.

Отчетените резултати са отслабване, без странични ефекти, понижен апетит, запазване на новото тегло / изгубените килограми не се връщат /. Резултатите могат да се видят в рамките на първата седмица.

Внимание:

Не повече от 1 капсула на ден. Не превишавайте препоръчителната доза.
Този продукт не е предвиден за силно затлъстели хора, деца, бременни, диабетици и хора със сърдечни съдови проблеми и заболявания.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Super Slim - Супер Слим

Super Slim - Супер Слим

Супер слим е уникална формула за отслабване, с която бързо ще отстраните излишните мазнини от бедрата,ханша,талията и ръцете – така наречените проблемни зони.

Споделете мнението си за продукта

×