Oral Turinabol (Туринабол) Naspharma

Туринабол Насфарма е анаболен стероид на таблетки с който ще качвате само чиста мускулна маса. Подходящ при спортисти с малак процент подкожни мазнини.

44,00 лв

-5,00 лв

49,00 лв

NSPH11

Продукта не е наличен в момента!

Добави в количката


Уведоми ме при наличност

Oral Turinabol - Naspharma

Цена: 45лв
Опаковка: 50таблетки (25мг./таб.)
Производител: Naspharma
Фармацевтично наименование: 4-Chlorodehydromethyltestosterone

Oral Turinabol (Туринабол) Naspharma се определя като най-доброто от комбинацията между Anavar и Dianabol. Представете си да взимате метан, но да не задържате вода. Той е 17-алфа алкилиран стероид. С туринабол, качването на мускулна маса няма да е така драматично, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира.

Туринабол Насфарма може да се окачестви като дериват на Дианабола, но променената структура води до големи разлики в характеристиките и ефекта му. И двата стероида са 17-алфа алкилирани, чрез добавянето на въглероден атом на 17-та позиция, за да могат да „оцелеят” при първото преминаване през черния дроб.  Това, разбира се, увеличава токсичността спрямо черния дроб (хепатоксичността). Оралният Туринабол има много по-ниска андрогенна активност, в сравнение с Дианабола, но по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. Според  таблиците в “Androgens and Anabolic Agents: Chemistry and Pharmacology” на Юлиус А. Вида, Туринаболът има рейтинг 0 за андрогенни и 53 за анаболни свойства при 100 на тестостероновата база.

Това осигурява повече от „твърдия” вид, който състезаващите се бодибилдъри често наричат „качествен” мускул. При Туринабола липсва „подпухналия” и „пухкав” изглед, характерен за приема на Дианабол и много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавара. Всъщност, Туринабола се различава от Дианабола единствено от 4-хлоро добавката.Именно 4-хлоро заместването прави Туринабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”. Приемът му не води до естрогенни странични ефекти като задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози.  Две изследвания върху мъже атлети показват, че приема на 10 мг. Туринабол дневно в рамките на 6 седмици не предизвиква никакви тежки странични ефекти.

Оптималният прием е 50-75мг. дневно като при високи дози става токсичен за черния дроб

Повече за Туринабол


Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Oral Turinabol (Туринабол) Naspharma

Oral Turinabol (Туринабол) Naspharma

Туринабол Насфарма е анаболен стероид на таблетки с който ще качвате само чиста мускулна маса. Подходящ при спортисти с малак процент подкожни мазнини.

Споделете мнението си за продукта

×