Anapolon (Анаполон)

Anapolon е турски фармацевтичен Оксиметолон. Наричан от фитнес трениращите Анадрол, Анаполон е най-мощният и силен анаболен стероид за бъро покачване на маса и сила.

50,00 лв

TRPH01

АНАПОЛОН

Производител: Abdi Ibrahim - Турция
Активно вещество:Oxymetholone
Време на полуразпад:8 - 9 часа
Опаковка:20таб. (50мг/1таб)
Цена: 

Подробна информация за действието и ефекта на АНАПОЛОН - може да намерите ТУК.

Anapolon (Анаполон) на Abdi Ibrahim - Турция, е препарат с активно вещество Оксиметолон. Той е най-мощният  синтетичен анаболен стероид в таблетна форма, но също така е и най-токсичен за черния дроб.

Анаполон има 320% по-силно анаболно действие от тестостерона, и е 45% по-високо андрогенен от него. За разликата от повечето анаболи, Анаполон не потиска толкова силно собственото производство на тестостерон. Въпреки че Анаполон не ароматизира в естроген, той задържа значително количество вода, което не е толкова лошо, защото така анаполонът смазва ставите, а спортисти със ставни болки успяват да тренират безболезнено.

Анаполон се използва изключително и само в цикъл за покачване на мускулната маса и силата. Оксиметолон има способността да увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите успяват да поемат повече кислород, което води до повишена издръжливост и позволява високо интензивна тренировка. Анаполон дава предимно количество и обем, а не качество.

Анаполон бързо насища рецепторите, и качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата, или да се използва в комбинация с друг анаболен стероид.

Анаполон трябва да се използва от напреднали атлети, достигнали някакво развитие или тези които вече имат няколко стероидни цикъла зад гърба си. Анаполон не се препоръчва и за възрастни културисти или атлети, тъй като те са по-чувствителни към страничните ефекти на стероидите, и вероятността от увреждания на черния дроб или верочтността за рак на простатата се увели­чава.

Въпреки че Анадрол не потиска собствения тестостерон както другите анаболи, той оказва влияние върху хипоталамуса, което може да намали производст­вото на гонадотропния хормон. Затова прилагането на следстероидна терапия след цикъл с Анаполон е абсолютно задължителено, за поддържане на норманото хормонално производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките на няколко месеца.

Анаполон - прием, комбиниране и дози: повечето културисти и силови атлети приемат анадрола от 1/2 до 3 таблетки (25 до 150мг) дневно в цикъл от 4 до 6 седмици, ако тежите над 100кг - около 150 мг, но за не повече от 3 седмици! (Други източници сочат 50-200 мг дневно и цикълът да не е повече от 3 седмици).

Анаполон обикновенно се комбинира с Анавар, параболан, дека-дураболин и примоболан, но ако сте податливи на страничните ефекти от стероидите, за предпочитане е да го използвате самостоятелно, а не с тестостерон например, понеже и двата препарата са силно андрогени стероида и при комбинирането им страничните ефекти се увеличават. Популярна практика след спирането му е, да се продължи с тестостерон енантат или сустанон 250, сред професионалистите е много популярна комбинацията му с параболан и сустанон.

Трябва да се знае, че при доза от 3 таблетки Анаполон, черният дроб все едно обработва около 30 таблетки Метан. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му токсичност, също така трябва да се приемат антиестрогени като нолвадекс.

Анаполон се съхранява на стайна температура 15-30°, на сухо и далеч от пряка слънчева светлина.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Оценка 
Steroidi Depo
2015-04-07

re:

Анаполона е в кутитя с листовка!

  Оценка 
  Младен С
  2015-03-29

  Йл

  Искам да попитам препарата в кутията с листовка ли ще го получа или само блистера

   Споделете мнението си за продукта

   Anapolon (Анаполон)

   Anapolon (Анаполон)

   Anapolon е турски фармацевтичен Оксиметолон. Наричан от фитнес трениращите Анадрол, Анаполон е най-мощният и силен анаболен стероид за бъро покачване на маса и сила.

   Споделете мнението си за продукта

   ×