VBOL Метандиенон (метан) Shree Venkatesh

Vbol е добър и качествен метан с добра цена от Shree Venkatesh. Силен анабол за бързо качване на мускулна маса и сила.Всяка таблетка съдържа 10мг метандиенон.

31,90 лв

SHRVE14

Продукта не е наличен в момента!

Добави в количката


Уведоми ме при наличност

VBOL 50таб х 10мг.
Цена: 32лв
Производител: Shree Venkatesh

Vbol е качествен метан, силен анабол за натрупване на мускулна маса и сила. Метандиенон е един от най-масово използваните анаболи от занимаващите се с фитнес и културизъм. Съединението представлява силен анаболен стероид, който бързо покачва теглото изразено в мускулна маса. Метана може да се срещне под много търговски имена като обикновено е на достъпна цена.

Vbol - Shree Venkatesh, когато се приема в период на висококалорична диета, съчетано с високо интензивни тренировки, е способен да покачи мускулната маса с 5 до 8+ кг, в рамките на няколко седмици. Той е силно анаболен и андрогенен стероид който има свойството да ароматизира във високи дози. Това свойство засилва риска от поява на странични ефекти като гинекомастия и други свързани с естрогена нежелани реакции. Това може да се предотврати с прием на Провирон или Нолвадекс.

Vbol метана е анабол който успешно се комбинира с други стероиди за по-добър ефект. Най-добрата комбинация за покачване на мускулна маса и сила е: метан + Дека-дураболин + Тестостерон.

Оптимална доза на препарата е от 30 до 50 мг на ден. Дневната доза може да се раздели на два приема за деня, съобразно времето за полуразпад на активното вещество.

Vbol е мощен анаболен стероид, предпочитан за бързо качване на мускулна маса и сила. Но като такъв, този метан може да прояви странични ефекти при високи дози или при по чувствителните индивиди. В случай че се притеснявате от нежелани реакции, може да приемате нолвадекс или провирон по време и след приема на препарата.

За активното вещество - Метандиенон - виж ТУК.


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултира с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

VBOL Метандиенон (метан) Shree Venkatesh

VBOL Метандиенон (метан) Shree Venkatesh

Vbol е добър и качествен метан с добра цена от Shree Venkatesh. Силен анабол за бързо качване на мускулна маса и сила.Всяка таблетка съдържа 10мг метандиенон.

Споделете мнението си за продукта

×