Mastoral (Мастерон) Alpha Pharma

Масторал е таблетна форма на Мастерон, много добър препарат в предсъстезателни цикли за релеф. Запазва мускулната маса и намалява подкожните мазнини.

130,00 лв

ALPH04

Анаболен препарат:
Mastoral (Мастерон)
Производител:
Alpha Pharma
Активно вещество:
Метилдростанолон
Полу-разпад:
8 часа
Опаковка:
50 таблетки (10мг/1таб)
Цена:
 

 

Mastoral на Алфа фарма е орална версия на анаболния стероид Мастерон, активната съставка на таблетките е метилдростанолон. Разликата с инжекционната версия на Мастерон е добавянето на 17 алфа метилова група, която прави препарата с висока биопригодност. Methyldrostanolone е модифицирана форма на дихидротестостерон. Тя се различава от инжекционната форма по прибавянето на метилова група при въглерод 17-алфа, която помага за защитата на хормона при орален прием, и по въвеждане на метилова група на въглерод-2 (алфа), което значително увеличава силата на анаболното действие на стероида, като повишава неговата устойчивост при преминаването му от 3-хидроксистероид-дехидрогеназа ензим в скелетната тъкан.

Макар че при някои стероиди, 17-алфа алкилирането променя леко техните характеристики, при Масторал това не е така. И двете форми (инжекционна и орална) на Мастерона не ароматизират и не се преобразуват в естроген и не причиняват водна задръжка. Оралният Мастерон е предпочитан от спортисти заради неговите умерени анаболни свойства, които обикновено са съпътствани от загуба на мазнини и минимални андрогенни странични ефекти.

Поради добавянето на метилна група, оралния Мастерон /methlydrostanolone/ е значително по-устойчив при преминаването му през черния дроб, като по този начин силата на 1мг е повече от тази на инжекционната версия. Това го прави по-токсичен за черния дроб от други единични метилови 17-aлфа алкидни орални препарати и ползването на чернодробни протектори по време и след цикъл с Масторал е препоръчително.

Прием и дозировка на Масторал: ефективна доза на оралният Мастерон може да е 10 до 20мг дневно, приета за не повече от 6-8 седмици. С подобна дозировка се очаква добро покачване на силата, съпроводено от загуба на мазнини. Не очаквайте голям приръст на размери и обем, покачването на мускулна маса с този Мастерон ще е малко но само чисти мускули.

Сработва се добре с повечето стероиди но никога не трябва да се комбинира с друг 17-алфа-алкиден препарат!

Повече за Мастерон


Споделете мнението си за продукта

Mastoral (Мастерон) Alpha Pharma

Mastoral (Мастерон) Alpha Pharma

Масторал е таблетна форма на Мастерон, много добър препарат в предсъстезателни цикли за релеф. Запазва мускулната маса и намалява подкожните мазнини.

Споделете мнението си за продукта

×