Mastever (Мастерон на инжекции) Vermodje

Mastever Vermodje е познат като Мастерон, анаболен стероид с активно вещество Дростанолон. Мастерон Вермодже прави мускулите плътни, пълни и твърди. Подходящ анаболен препарат в цикъл за релеф и чиста мускулна маса без да проявява странични ефекти.

79,00 лв

VMD06

Инжекционен Мастерон на Вермодже - MASTEVER

Цена: 
Опаковка:10 мл. флакон (100мг/1мл)
Производител:Vermodje
Активно вещество:Дростанолон пропионат
Полу-разпад:2 - 3 дни
  

Mastaver на Вермодже, известен като Мастерон, съдържа анаболното съединение Дростанолон пропионат. Той е инжекционен анаболен стероид с меко действие, без да проявява странични ефекти свързани с естрогена. Маставер е силно анаболен и е доказал своята ефективност в изграждането на качествена и чиста мускулна маса. Действието на Мастерон да увеличава силата, да подобрява релефа и да прави мускулите плътни и твърди, без да проявява странични ефекти го правят предпочитан не само в културизма.

Mastaver /vermodje/ има силни анаболни и леки андрогенни свойства. Анаболните качества на перпарата го поставят в групата на умерено мощните стероиди. Практически обаче, мастерон е добро средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила, съпроводено от намаляване на подкожната мастна тъкан с минимални до никакви странични ефекти. Тази ефективност на мастерон го прави предпочитан избор както от фитнес трениращите, подложени на диета за орелефяване, така и от атлетите в скоростните физически спортове.

Мастерон не ароматизира дори в по-високи дози и не се преобравува в естроген, не задържа вода и не придава подпухнал вид - напротив, има леки антиестрогенни свойства. Мастерон е производно на дихидротестостерон а той (ДХТ) намалява естрогена в тъканите. Подобрява релефа и покачването на чиста мускулна маса.

Прием, дози и комбиниране на Маставер: оптимална дозировка е от 200 до 400мг на седмица. Имайте предвид че Мастерон е с естерна форма пропионат и трябва да се инжектира през 1 или 2 дни. Цикъла с мастерон може да продължи от 6 до 12 седмици. За жените най-често срещаната дозировка е 50мг седмично за срок не повече от 6 седмици. Подобни седмични дози са достатъчни за добро покачване на чиста мускулна маса и повишаване на силата.

В цикъл за чиста маса и сила, Мастерон работи най-добре с Тестостерон формите, а в цикъл за релеф и дефинирани мускли се комбинира с ниско ендрогенни стероиди, като: Анавар, Тренболон или Примоболан, които допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса, туширайки катаболизма, като едновременно с това увеличават топенето на мазнините.

Важно: Мастерон е синтеричен анаболен стероид и подобно на останалите анаболи потиска естественото производство на тестостерона.След спиране на препарата и прекратяване на цикъла, трябва да се направи след стероидна терапия. Нормалното производство на тестостерона се възстановява в нормални граници в рамките на 1-4 месеца след края на цикъла с Мастерон.

Подробна информация за МАСТЕРОН може да намерите ТУК.


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултира с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Mastever (Мастерон на инжекции) Vermodje

Mastever (Мастерон на инжекции) Vermodje

Mastever Vermodje е познат като Мастерон, анаболен стероид с активно вещество Дростанолон. Мастерон Вермодже прави мускулите плътни, пълни и твърди. Подходящ анаболен препарат в цикъл за релеф и чиста мускулна маса без да проявява странични ефекти.

Споделете мнението си за продукта

×