Aquatest - Тестостерон суспензия

Aquatest на Balkan pharmaceuticals е Тестостерон във воден разтвор, познат като Тестостерон суспензия. АкваТест е качествен, бърз и силен анаболен стероид, който допринася за изключително бързо повишаване на мускулната маса и сила.

50,00 лв

BLPH01

Aquatest (Акватест) Balkan pharmaceuticals - Тестостерон суспензия

Цена: 50лв.
Опаковка: 5 ампули (100мг./мл.)
Фармацевтично наименование: Testosterone Suspension
Химично наименование: 4-androstene-3-one-17b-ol
Анаболен рейтинг: 100
Активен живот: 1 ден

Aquatest е Тестостерон суспензия, инжекционен препарат който съдържа тестостерон (без естери) на водна основа. Тъй като тестостерона не е силно разтворим във вода, стероида забележимо ще се отдели от разтвора, когато флаконът се остави да преседи.

Едно бързо разклащане ще върне стероида в разтвора, като по този начин суспензията ще е винаги с правилната консистенция. Много статии не дават на този стероид правилно описание, като посочват че той е много суров и неефективен продукт. Въпреки, че суспензията съдържа тестостерон, без ползите на естерите, микрокристалната структура в действителност ще поддържа повишени нивата на тестостерон в продължение на 2-3 дни.

Суспензията която е позната днес не е просто водна основа + тестостерон, както е било в средата на века. И тъй като препарата не е в циркулация само няколко часа, той очевидно е ефективен. Това не е новина за американските културисти, които са имали възможността да експериментират с него, и го оценяват много високо.

Сред културистите, Aquatest е известен като изключително мощно стедство за натрупване на маса. Най-често Акватест е класиран като най-мощният инжекционен стероид на разположение, допринасяйки за изключително бързо повишаване на мускулната маса и сила. Това до голяма степен се дължи на много бързото действие на този продукт, тъй като стероида на водна основа започва да навлиза в кръвния поток почти веднага след инжекцията.

Когато се използва маслен стероид като Сустанон, може да отнеме седмици преди най-високото ниво на тестостерон да е постигнато. Със суспензията е само въпрос на дни. Това обикновено води до видими резултати в размера и силата до края на първата седмица. По времето, когато спортиста достигне 30-тия ден от цикъла със суспензия, което е продължителността на Сустанона наистина да започне да работи последователно, придобитата мускулна маса със суспензия вече е доста солидна. Трябва да е ясно че анаболният ефект на този тестостерон ще се реализира доста по-бързо отколкото можем да очакваме с маслена основа (естерифициран) препарат.

Също така е важно да се знае, че 100 мг. тестостеронов естер не е равно на 100 мг. чист тестостерон (както в суспензия).Когато присъства естер, неговото тегло е включено в общите милиграми на препарата. Ако погледнем тестостерон енантат, 100 мг. от него се равняват на 72 мг. от суровия тестостерон. Така че културист, който използва 400 мг. енантат седмично, всъщност приема около 288 мг. тестостерон в тялото си всяка седмица.

Това очевидно е голямо увеличение в ендогенното тестостероново ниво на средния мъж, което е между 2.5 до 11 мг на ден. Основното е че по време на цикъл с тестостерон суспензия ние ще приемаме доста по-големи количества тестостерон отколкото обикновено се приемат с маслените разтвори.

Най-популярна практика е  Aquatest (Акватест) да се инжектира поне веднъж на всеки два или три дни. Дозата много зависи от нуждите на индивида, но най-често е в границите от 50 мг. до 300 мг. на инжектиране. Спортисти, които искат да се постигне изключително бързо насищане ще инжектират вече споменатата доза от 100 мг дневно. В повечето случаи този цикъл може да бъде невероятен, потребителят ще придобие солидна мускулна маса за кратък период от време.

Както може да се очаква от силен андроген, суспензията може да доведе до редица нежелани странични ефекти. При начинаещите, с тестостеронови продукти, ще се очаква висок процент на ароматизация. Нивата на естроген в действителност се повишава много бързо с тестостерон суспензия, който всъщност се смята за най-лошият тестостерон, когато желаем да не се подуваме с вода. Гинекомастията може да се развие много бързо по време на цикъла и затова се препоръчва използването на антиестроген препарати. Комбинация от Nolvadex и Proviron е ефективен начин да се избегнат подобни странични ефекти, и често се приемат от началото на цикъла, за да се предотвратят такива събития, преди те да се превърнали в проблем. Въпреки, че препарата е  скъп, той е много по-ефективен за контролиране на естрогена отколкото други стероиди, които понастоящем се използват от спортисти.

Въпреки че тестостерон суспензията не натоварва черния дроб, това лекарство може да застраши бъбреците /поради високата водна задръжка/ ако дозата бъде увеличена. Също така, собственото ендогенно производство на тестостерон ще намалее при използване на суспензия. Някои атлети периодично вземат тестостерон стимулиращи лекарства като Clomid ® , Nolvadex ® , циклофенил или HCG / Прегнил / по време на цикъл , за да сведат това до минимум.

Комбинация от HCG и Clornid ® / Nolvadex ® винаги трябва да се използва след цикъла. Когато се използват правилно, тази процедура е много ефективена за стимулиране на естественото производство на тестостерон. Важно е да се отбележи, че в допълнение към стимулиране освобождаването на тестостерон, HCG действа и за да се увеличи скоростта на ароматизиране в тестисите . Поради риск от повишено натрупване на естроген, приемът на анти-естрогени е много важен , особено когато спортистът е приемал големи дози тестостерон.

Препоръчително е цикъла с тестостерон суспензия да не е повече от 8 седмици.

Като цяло, тестостерон суспензия е изключително мощен и ефективен препарат, но също така е склонен да причинява много неприятни странични ефекти. Онези, които търсят само мощен продукт за маса не трябва да търсят по-добър заместител, този продукт със сигурност ще свърши работа.

 

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Aquatest - Тестостерон суспензия

Aquatest - Тестостерон суспензия

Aquatest на Balkan pharmaceuticals е Тестостерон във воден разтвор, познат като Тестостерон суспензия. АкваТест е качествен, бърз и силен анаболен стероид, който допринася за изключително бързо повишаване на мускулната маса и сила.

Споделете мнението си за продукта

×