Тестостерон енантат (Testosteron Depo) Galenika

Тестостерон депо на Галеника е анаболен стероид с активна съставка тестостерон енантат. Енантатът е дългодействащ естер, много добър за покачване на мускулна маса, обем и сила.

Цена: 30лв. - 1 кутия с 5амп/250мг.

30,00 лв

1 кутия
2 кутии
3 кутии

Анаболен препарат:Testosteron Depo
Производител:Galenika
Активно вещество:Тестостерон енантат (Testosteron Enanthate)
Време на полу разпад:10 дни
Опаковка:5 ампули (250мг/мл)
Цена: 
  

Повече информация за тестотерон енантат - ТУК.  

Testosteron Depo на Галеника - Сърбия, е един от добрите анаболни стероиди на пазара. Активния тестостеронов естер е Енантат, дългодействащ инжекционен тестостеронов естер. Енантатната форма често се използва от атлетите и прилича на останалите тестостерони. Анаболното му действие е голямо, но също толкова голямо е и андрогенното, ароматизира лесно и е с умерена токсичност към черния дроб. Независимо какво сте чували или мислите за Метана, Анаполона  и други силни анаболни стероиди, но когато става въпрос за прираст на мускулна маса сила,  тестостерона - е  бил и ще си остане препарат  №1. Не забравяйте че всичко тръгва от Тестостерона!  Решаващото предимство на Тестостерон eнантат е че той има силно андрогенно и анаболно действие и ефект. Затова всеки който използва препарата, дори за кратък период, ще забележи голям прираст на мускулна маса и значително увеличаване на силата. 

Щангистите и пауърлифтърите много ценят качествата на този препарат. Тестостерон eнантат е високо оценен и в спортове при които се налага груба сила, а агресията се е желателна. Употребата на Testosterone Enanthate помага при болки в ставите и гърба дължащи се на започнали дегенеративни процеси на прешлените в гръбначния стълб.

Тестостерон енантат - Прием и Доза: е между 250 - 500 мг. седмично. Дози над 500 мг. е по добре да бъдат разделени на два приема седмично. Testosterone Enanthate оказва силно влияние върху Хипоталамуса. Дейноста на хипофизата в резултат на наличната обратна връзка се намалява което води до намаляване на собственото производство на тестостерон. Поради това се препоръчва всеки употребяващ Testosterone Enanthate повече от 6-8 седмици в края на цикъла да използва HCG /Pregnyl/. Инжекциите от 5000 U.I се поставят всеки пети ден в продължение на 15 дни ( общо 3 инжекции) това спомага за намаляване на проблема с подтискането на ендогеното производство.

Комбиниране на Тестостерон Енантат (Депо) с други анаболни стероиди:

За покачване на мускулна маса Тестостерон eнантат се комбинира  с Анадрол, Бионабол, Дека дураболин, Болденон и Параболан. Примерен прием – 50 мг. Анадрол дневно, 200 мг. Дека-дураболин с 500 мг Testosterone Enanthate. След 6 седмици може да замените Анаполон с 30 мг. Метан. Принципно Тестостерон eнантат в цикли за маса се комбинира добре с почти  всички стероиди (съществува синергизъм).

Приемът на Pregnil, Кломид или Нолвадекс е препоръчителен в края на циклите с тестостерон. Прилагането на тези препарати спомага за преодоляването на възникващата катаболна фаза и отново повишават ендогените нива на тестостерона. Всеки който си позволи да пренебрегне ролята на тези препарати ще забележи как бързо натрупаната маса също така бързо се губи. Дори и бавно да намалявате дозите това пак ще се случи. Това може да бъде избягнато само с употреба на тестостерон стимулиращи препарати и антикатаболни вещества като Кленбутерол, Ефедрин и разбира се Растежен Хормон. Друг вариант е прехода към по меки анаболни стероиди като Дека-дураболин, Винстрол или Примоболан. С Testosterone Enanthate много хора могат да станат силни и големи, но много от тях не съумяват да запазят придобитите резултати.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Оценка 
ku4eto
2014-04-27

super

mersi za enantata
добър е тестостерона, за повече от три кутии няма ли отстапка?

  Споделете мнението си за продукта

  Тестостерон енантат (Testosteron Depo) Galenika

  Тестостерон енантат (Testosteron Depo) Galenika

  Тестостерон депо на Галеника е анаболен стероид с активна съставка тестостерон енантат. Енантатът е дългодействащ естер, много добър за покачване на мускулна маса, обем и сила.

  Цена: 30лв. - 1 кутия с 5амп/250мг.

  Споделете мнението си за продукта

  ×