Parabolin (Параболан) Alpha Pharma

Parabolin на Алфа фарма, известен като Параболан или Тренболон.  Добър анаболен стероид както за основен период така и за предсъстезателна подготовка.

75,60 лв

ALPH06

Parabolin Alpha pharma - описание.

Цена: 00лв.
Опаковка: 5ампули по 1,5 мл. (76,5mg/1,5ml)
Производител: AlphaPhrama

Parabolin е търговското наименование на препарата Параболан - Тренболон, анаболен стероид с активно вечество Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate /хексахидробензилкарбонат/, това е производно 19-нортестостерон вещество. Препаратът е родственик на Дека-Дураболина. Parabolin / Параболан е малко по-андрогенен, от Дека и е прекрасен препарат за основен период. Относително високите андрогенни свойства осигуряват допълнителна "сухост" на атлета. Тези му  свойства придават на мускулите изразителен и обемен вид. Препарат може да  бъде ефективен и при нискокалорична диети при условие че се приемат големи количества протеин.

Parabolin се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила, при това без задръжката на вода така характерни за тестостерона или руския Метан. Parabolin дава огромна твърдост на мускулите. Високото андрогенно действие на препарата намалява вероятността от претрениране, ускорява възстановяването, мускулите изглеждат напомпани, и в същото време дълбоко очертани. Параболин притежава много силни андрогенни и анаболни свойства, но не ароматизира веднага, поради което задръжката на вода е много малка. Тъй като препарата не задържа вода, от него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на качествена мускулатура. Гинекомастия при използването на този продукт се  наблюдава много рядко, само при дълга употреба в много високи дози. При използване на дози до 200-300 мг. седмично препарата е слабо хепатотоксичен. Ако употребата е до 8 седмици не се наблюдава промяна в ендогеното производство на хормони. При по дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла. Препарата не предизвиква промяна на електролитите в кръвта, затова високото кръвно налягане при него е рядкост. При голяма част от атлетите, които го използват се наблюдава агресивно поведение, дължащо се на силното андрогенно действие на препарата. Parabolin не се превръща в дехидротестостерон, затова акнето и косопада при приема му са рядкост.

Въпреки че не се наблюдават потресаващи промени в мускулната маса, Параболин обезпечава качествена мускулатура и се явява многоцелеви препарат от типа на Деката.

В организма живота на Parabolin / Параболан е 2-4 дена. Повечето атлети го инжектират два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1 ампула на всеки 2-и ден. Много добра комбинация е 1 ампула Parabolin на всеки два дни и 50мг. Winstrol през ден или 50мг. Testosterone propionate на всеки два дни.  Атлетите, които се интересуват от по-бърз прираст на мускулна маса, често добавят и 30мг. Methandrostenolone на ден. В комбинация с Анавар (25мг. Anavar на ден), препарата се използва за силова подготовка.

Повече за Параболан


Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Parabolin (Параболан) Alpha Pharma

Parabolin (Параболан) Alpha Pharma

Parabolin на Алфа фарма, известен като Параболан или Тренболон.  Добър анаболен стероид както за основен период така и за предсъстезателна подготовка.

Споделете мнението си за продукта

×