Rolon (Дека-дураболин / Нандролон) Shree Venkatesh

Rolon 200 Shree Venkatesh е Нандролон деканоат, известен като Дека дураболин. Rolon е анаболен стероид с високо качество, силен анаболен ефект, слабо андрогенно действие и нисък риск от поява на странични ефекти.

53,00 лв

SHRVE08

Дека дураболин - Rolon Shree Venkatesh

Цена: 53 лв.
Производител: Shree Venkatesh
Опаковка: 5 ампули по 1мл (200мг / 1мл)
Активно вещество: Nanrolone decanoate

ROLON е препарат с активна съставка нандролон деканоат, анаболен стероид известен във фитнес средите като Дека дураболин. Препарата е силно анаболен и слабо андрогенен, използван в културизма за качване на мускулна маса, Действието му се развива постепенно (до 3 дни), достига максимума на действие на 7-мия ден и действа около 3 седмици. Препарат със силен анаболен ефект и слаби андрогенни свойства.Това го прави отличен за покачване на мускулната маса и увеличаване на силата. Основните плюсове, заради който  Нандролона е толкова популярен стероид, са два. Първият е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото, а вторият, много важен, че не е опасен за черния дроб. Нандролона е използван от спортистите по цял свят предимно за трупане на мускулна маса в основния период. Основен негов плюс е, че повишава белтъчния синтез, от което идва и така желаното увеличаване на мускулите. Намалява количеството на катаболния хормон кортизол, увеличава обмяната на веществата, като подобрява циркулацията на кръвта в тялото, също така повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените.

Ролон оказва влияние върху естественото производство на тестостерон и при дълъг прием трябва да се използват тестостерон стимулиращи препарати.

Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи по-трудно, отколкото при други такива, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създадоха уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

Rolon се приема оптимално в доза по 300 до 600 мг. седмично. Препоръчва се цикълът да е от 6 до 8 седмици, като комбинирането му с други препарати е много удачно и води до по-добри резултати. Една от най-старите и изпитани схеми е комбинирането с Метан ( Вionabol, Methandrostenoon, Methandienone) и тестостерон естери (Омнадрен, Sustanon,Testosterone propionate, enantate и др.). Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че Дека-дураболин се изчиства от организма изключително трудно, дори 18 месеца след поставянето на последната ампула може да дадете положителен допинг тест. Затова, ако има вероятност да минавате такъв, по-добре не рискувайте.

Повече за Дека-дураболин


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултират с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Споделете мнението си за продукта

Rolon (Дека-дураболин / Нандролон) Shree Venkatesh

Rolon (Дека-дураболин / Нандролон) Shree Venkatesh

Rolon 200 Shree Venkatesh е Нандролон деканоат, известен като Дека дураболин. Rolon е анаболен стероид с високо качество, силен анаболен ефект, слабо андрогенно действие и нисък риск от поява на странични ефекти.

Споделете мнението си за продукта

×