ВИНСТРОЛ (Стромба) STANOZOLOL

Описание, начин на действие и ефект на анаболния стероид Винстрол.

Винстрол е името на препарати с активно вещество Станозолол, като много спортисти го наричат Стромба. Основното действие и ефект на Винстрола се изразява в повишаване на силата, чистата мускулна маса и увеличаване като цяло на физическите способности. В комбинация с тези добри свойства и факта че Винстрол не ароматизира (не се преобразува в естроген) дори при прием на големи дози, което предотвратява появата на гинекомастия и задържането на вода, прави Стромбата предпочитан анаболен стероид за много лекоатлети и културисти. Затова спортистите имат високо мнение за Винстрол и добри отзиви за получените резултати след употребата му.

Винстрол / Станозолол е анаболен стероид, производно на андростан (дихидротестостерон). Станозолол е прогестеронов антагонист и въпреки това, лекарството не предпазва от прогестогенна активност /каквато има нандролон/.

Винстрол /Станозолол/ е разпространен под формата на таблетки и под формата на инжекции. Разликата между инжекционната и оралната форма е че при Винстрола на таблетки се наблюдава намаляване в нивото на ГСХП /глобулино свързване на половите хормони/, което види до повишаване на свободният тестостерон в кръвта. Но инжекционната форма се усвоява по-добре и пълно от оралната. Когато се прилага интрамускулно, ефективността на Винстрол е повече от 1.5 пъти , тъй като той отива директно в кръвния поток, и следователно по-малко в черния дроб. В цикъл, най-добре е комбинация с инжекционен и орален Винстрол. Ако инжектирате не забравяйте да разклатите хубаво ампулата.

Официално винстрола е забранен за употреба в спорта, неофициално се използва от спортисти като допинг / повишаване на физическите възможности /, както и любимо средство сред културистите.

Регистрирани търговски наименования на Винстрол: Winstrol, Stromba, Strombajekt, Strombafort, Stanabol, Stanozolol и др...

Продукти със активна съставка станозолол:
     полуживот таблетна форма       - 9 часа
     полуживот инжекционна форма - 1 ден
 
  • Истински Винстрол на балкан фарма
  • Качествена Стромба / Винстрол на таблетки.
  • Винстрол депо - испания дезма
  • Винстрол на естофарма с добър ефект и действие.
  • Винстрол на инжекции - балкан
  • Винстрол на насфарма
  • станозолол на насфарма
  • винстрол на биотеч
  • Винстрол на липтай

 

Винстрол - Станозолол прониква в ядрото на клетката и активира генетичния апарат на клетките, което води до увеличаване синтеза на ДНК, РНК и структурните белтъчини, активира нивата на ензимите и повишава дишането на клетките, окислителното фосфорилиране и синтеза на АТФ натрупван в клетъчните Macroergic молекули /молекули които могат да складират енергия/. Винстрол стимулира анаболните и потиска катаболните процеси, предизвикани от глюкокортикоидите. Подобрява трофичните тъкани, стимулира отлагането на калция в костите. Тялото запазва азот, фосфор и сяра в по-големи количества. Създава хематопоетичен ефект, свързан с повишения синтез на еритропоетин. Антиалергични ефект се дължи на по-високи концентрации на С1 фракция на комплемента . Андрогенната активност може да допринесе за развитието на вторични полови белези от мъжки тип.

Станозолол може да стабилизира андрогенния рецептор, което го прави противопоказен за жените, тъй като дори и една таблетка предизвиква вирилизация. Winstrol / Stanozolol / не води до голямо увеличаване на мускулната маса, но придобитата мукулна тъкан чрез него е по-качествена и се задържа дълго време, затова се използва основно за подготовка преди състезания . Stanozolol помага за запазване на мускулната маса при спазване на строга диета и помага да се предотврати натрупването на излишната вода.

В цикъл преди състезание, Станозолол се комбинира отлично с Параболан (Тренболон) и/или Примоболан. Тази комбинация позволява да запазите постигнатите резултати, и дори ще увеличи мускулната маса в период на нискокалорични диети. В зависимост от желания резултат, Винстрол може се комбинира още с Oxandrolone, Methenolone, Нандролон и Тестостерон. Ако искате чиста и много мускулна маса направете цикъл в комбинация от Винстрол (Стромба) и Тестостерон Депо, а по напредналите културисти комбинират в  един цикъл Винстрол с Тестостерон, Дека Дураболи и Метан или Анаполон.

Начин на употреба, прием и дозировка на Винстрол (Стромба):

При орална форма Станозолол трябва да се приема два пъти дневно, ако е на таблетки /40-80 мг. дневно/, а инжекционно се прилага 1 инжекция на ден или през ден. При употреба и на двете форми за оптимални резултати слагайте по 1 инжекция през ден и по 40мг. на таблетки ежедневно.


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултира с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.