ТУРИНАБОЛ - описание

Туринабол е разработен през 60-те години в Източна Германия (ГДР) преди падането на стената между Западна и Източна Германия. Туринабола се ползваше от всеки състезател, било с негово знание или незнание. Има сведения че правителството е разработвало програма за употреба на анаболните стероиди с цел да се подобрят спортните постижения и Германия да доминира на Олимпиади и световни първенства. В действителност, за  Източния блок, Туринабол е бил това, което Dianabol е бил за САЩ.

Добър и ефективен Туринабол на Биотеч Силен Туринабол на Насфарма Молдовски туринабол на балкан. Туринабол от Vermodje. Анаболен стероид с меко действие, без странични ефекти.

Ефект и действие на Туринабол

Туринабол е привлекателен за спортистите, главно заради неговия добър анаболен ефект, докато андрогенната му активност е много малка. Туринабола е подобен на Метана, но с променена структура, която променя ефекта и действието му. За разлика от Метандиенон, Туринабол има двойна връзка между въглерод 1 и въглерод 2, която е причината за слабите андрогенни свойства на препарата. Туринабол е по-слаб от Dianabol (Метандиенон), но няма почти никакви странични ефекти, освен натоварването на черния дроб при по-високи дози, което е нормално за всички 17-алфа алкидни анаболни стероиди. Туринабол не задържа вода и не ароматизира като метана, успява да покачи мускулната маса чисто без мазнини, която може да се запази доста дълго време след цикъла. Не очаквайте голям и бърз прираст на маса, туринабол изгражда качествена мускулна маса, без бодна задръжка. Другото хубаво при Туринабол е, че собственото производство на тестостерон не се потиска толкова силно като при употреба на други анаболни стероиди. Ако при 6 седмичен цикъл с метандиенон, тестостерона е потиснат с 70%, то при цикъл с Туринабол, собственото производство е намалено с 30-40%, а нормалните нива се възстановяват в рамките на седмица, като в някои изследвания на 10-тия ден след спиране, естественото производство на тестостерон е увеличено спрямо нивата преди започване на цикъл с Туринабол.

Прием и дозировка на Туринабол

Препарата може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други анаболни стероиди. Ако се прави цикъл само с туринабол е добре да се повиши дозата до 80-100мг дневно. Когато се комбинира с други анаболни стероиди, дозировката може да е в порядъка на 50-70 мг на ден.

В цикъл за релеф много добра комбинация е Туринабол с Винстрол и Параболан, като се прибави и Кленбутерол, резултата е впечатляващ.

Жените могат спокойно да приемат Туринабол, толкова дълго, колкото желаят. Но не е желателно да се надвишават 20 мг на ден, поради възможна поява на вирилизация.

Странични ефекти на Туринабол

Отрицателните странични ефекти са редки с това вещество и обикновено са в резултат от твърде дълги цикли, или от твърде висока дозировка. Чернодробната токсичност и намаляване на способността за съсирване на кръвта са единствените неща за които може да се притеснявате.


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултира с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.