Provibol - Провирон

Provibol е силен антиестрогенен препарат. Спира генекомастията.

81,00 лв

LPT04

Продукта не е наличен в момента!

Добави в количката


Уведоми ме при наличност
Опаковка: 100 таблетки  (25мг./1таб.)
Фармацевтично наименование: (mesterolone) 1-methylated DHT (метилиран дехидротестостерон
 
Provibol (Провирон) е мощен антиестроген, той напълно предотвратява ароматизацията на стероидите.
Спира задържането на вода в организма и образуването на гинекомастия. Силното му антиестрогенно действие предотвратява  появата на гинекомастия дори и след спиране на  стероидния цикъл, за разлика от препарата Нолвадекс, който не предотвратява напълно ароматизацията на стероидите.
 
Другата хубава страна на препарата е че до известна степен увеличава ефекта на стероидите. Голяма част от тестостерона в тялото е бързодействащ, защото е свързан с глобулин и албумин. Когато приемем провирон, той се свързва с тези белтъци и по-голямо количество тестостерон остава свободен, което от своя страна увеличава белтъчния синтез от там и резултатите.
С Провирон атлетите увеличават ефекта от стероидите, тъй като андрогенното нивото остава високо, а на естрогена се запазва постоянно ниско. Това свойство на Провирон особено силно си проличава при подготовка за състезание, когато се пази диета.
 

Провирон действа добре при нормална дозировка от 25 мг.. дневно, но някои атлети предпочитат да взимат 25 мг. сутрин и 25 мг. вечер. А ако 50 мг. Провирон дневно се комбинират с 20 мг. Нолвадекс ароматизирането на естроген е напълно спряно. Като страничен ефект може да се спомене, че Провиронът натоварва черния дроб леко, но в случаи, че не се превишават дозировките, няма опасност от някакви сериозни проблеми. Ако, в отделни случаи се появят чести или продължителни ерекции , дозата трябва да се намали или приема трябва да се прекрати, за да се избегне увреждане на пениса. Като заключение, може да се каже, че ако приемате анаболни стероиди, които лесно ароматизират в естроген, задължително трябва да приемате и Провирон, за да се предпазите от Гинекомастия

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Provibol - Провирон

Provibol - Провирон

Provibol е силен антиестрогенен препарат. Спира генекомастията.

Споделете мнението си за продукта

×