Анавар (Oxandrolone) BioTech

Anavar/Анавар на Биотеч има слаби андрогенни свойства, силно повишава твърдостта на мускулите, намалява мазнините и подобрява релефа.

82,00 лв

BOTH05

Анавар (Oxandrolone)
Цена: --лв.
Производител: Biotech
Опаковка: 100таб. (10мг/таб)
Активна съставка: Оксандролон (Oxandrolone)

Анавар на Биотеч е орален анаболен стероид със слабо андрогенно действие. Независимо че е 17-алфа алкилен, Анавара е с ниска токсичност за черния дроб. Хубавото при Оксандролон е че не потиска естесвеното производство на тестостерон както другите анаболни стероиди. Ниският му андроенен ефект не позволява на Anavar да ароматизира, поради което от него не се задържа вода и няма опасност от получаване на гинекомастия. Заради тези благоприятни характеристики анавар е станал любим препарат на жените, при които маскулинизиращите ефекти на стероидите са от голямо значение.

Анавар се използва в културистите като препарат за повишаване на чиста мускулна маса и изграждане на релефни, твърди мускули. Поради свойството на Оксандролон да потиска глада, и не прекято действие върху изгарянето и топенето на мазнини, анавар присъства в стероидните цикли за релеф.

Анаварът може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Състерзателите по силов трибой го обожават, защото препарата е в състояние да покачи мускулната сила без да се повишава теглото.

Анавар увеличава белтъчния синтез в тялото и задържането на азот, като в същото време осигурява силен прилив на енергия.

Анавар намира приложение и в цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като тестостерон и Метан.

Прием: Анавар се приема в дози от порядъка на 40-80мг, на два приема през деня. Често културистите определят дозата според теглото си като приемат анавар по 1мг. на 1кг. телесно тегло. Макар да е слабо токсичен, той не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца и внимателно да се комбинира с други 17-алфа алкилирани анаболи.

Споделете мнението си за продукта

Анавар (Oxandrolone) BioTech

Анавар (Oxandrolone) BioTech

Anavar/Анавар на Биотеч има слаби андрогенни свойства, силно повишава твърдостта на мускулите, намалява мазнините и подобрява релефа.

Споделете мнението си за продукта

×