Oxandrolone (Анавар) Estopharma

Анавар (Оксандролон) на Естофарма е мек анаболен препарат, без странични ефекти и действия, много повишава силата и релефа на мускулите..

80,00 лв

ESPH01

АНАВАР - Oxandrolone Estopharma, е мек синтеричен стероид, слабо андрогенен и високо анаболен анабол. Той е производно на дихидротестостерон, 17-алфа алкилен, но въпреки това е с ниска токсичност за черния дроб и не ароматизира.

Профил на Анавар - Естофарма

Цена: 90 лв.
Производител: Естофарма
Опаковка: 100 таблетки (10мг./таб.)
Активно вещество: Оксандролон

[17b-hydroxy-17a-methyl-2-oxa-5a-androstane-3-one]
Молекулярно тегло: 306.4442
Формула: C19H30O3
Точка на топене: 235 238 Celcius
Ефективна доза: (Мъже) 40-100мг/ден; (Жени) 2.5-20мг/ден
Полуживот: 8-12 часа
Време на засичане в тялото: 3 седмици
Анаболно / Андрогенно съотношение: 322-630:24

Анавар (Anavar) на Estopharma е синтетичен стероид с активна съставка Оксандролон. Той е слабо андрогенен и високо анаболен стероиден препарат. Производно е на дихидротестостерон, 17-алфа алкилен, но въпреки това е с ниска токсичност за черния дроб и не ароматизира.

В медицината, Анавар се използва за възстановяване на загубено тегло след операция, при тежки травми, при остеопороза и при деца за стимулиране на растежа.
В спортните среди Анавар Есто-фарма се използва като препарат за повишаване на силата, чистата мускулна маса и изграждане на релефни и твърди мускули. Заради свойството си да потиска глада, препарата Oxandrolone има и положителен, макар и не пряк ефект, върху изгарянето на мазнини. Жените харесват анавар заради слабото му андрогенно действие. Анаварът се слави като един от най-безвредните синтетични анаболни препарати, тъй като той не ароматизира, не задържа вода, не се превръща в естроген и не причинява гинекомастия. Този анаболен стероид не потиска толкова силно, собственото производство на тестостерон, като другите анаболни стероиди.

Анавар Естофарма може да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с други стероиди. Негово значително предимство е, че той е в състояние да покачи мускулната сила без да се повишава теглото. Подпомага протеиновия синтез, като в същото време осигурява силен прилив на енергия. Поради тези си качества, Анавар е предпочитан от много атлети и присъства в циклите за релеф в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание. Анавар намира приложение и в цикли за покачване на мускулната маса, но в тези случаи е препоръчително той да се комбинира със силни андрогени като Тестостерона и Метандиенон.

Прием и дозировка: Оптимална доза е от 40 до 80 мг, разделени на два приема през деня, но обикновено културистите и атлетите вземат до 1 мг. на кг. тегло. Жените приемат по 10мг. на ден. Важно е да се знае, че този препарат се абсорбира по-добре, когато се взема веднага след ядене и макар да е слабо токсичен, той не бива да се приема за повече от няколко последователни месеца.

Повече за Анавар


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултират с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Oxandrolone (Анавар) Estopharma

Oxandrolone (Анавар) Estopharma

Анавар (Оксандролон) на Естофарма е мек анаболен препарат, без странични ефекти и действия, много повишава силата и релефа на мускулите..

Споделете мнението си за продукта

×