Аnavar (Анавар) Lipthai

Анавара на Липтай е добър и лек анаболен стероид за релеф или покачване на чиста маса. Съчетава добро действие, ефект и цена.

89,00 лв

LPT01

Продукта не е наличен в момента!

Добави в количката


Уведоми ме при наличност
Анавар

Производител: LipThai
Опаковка: 100 таб.(10мг/1таб)
Активна съставка: Oxandrolone
 

Анавар на Липтай е слабо андрогенен синтетичен стероид. Първоначално създаден в далечната 1964г с цел подпомагане на мускулното развитие. Анавара е предписван клинично за лечение при загуба на тегло, след тежки операции, при болни от СПИН и други тежки заболявания при които е налице намаляване на тегло и загуба на мускулна маса.

Анавар е 17-алфа алкилен анаболен стероид, но въпреки това е с ниска токсичност. С малките си андрогенни свойства, анавар не раоматизира и не се преобразува в естроген, не задържа вода. Голям принос за добрите отзиви и мнения за Анавар са благодарение на факта че не потиска ествственото за тялото производство на тесостерон. Поради тези добри свойства, практика е Анавар да се използва от жени и тези които са податливи на станичните ефекти от стероидите.

Анавар има индиректно действие върху процеса на горене на мазнините. В съчетание с това и ниската андрогенност, анавар е сред първите анаболи в циклите за релеф и предсъстезателна подготовка на културистите. А факта че дава много сила, без да покачва драстично теглото, го прави любим на силовите атлети.

Анавара може да се приема и в цикли за покачване на мускулна маса, но в този случай е препоръчително комбинирането му със силни андрогени, каквито са Тестостеро, Метандиенон или Анаполон.

Прием на Анавар: нормално приемането на оксандролоне в диапазона от 40 до 80мг, разделни на два приема през деня. Но в повечето случай се приема спрямо телесното тегло - 1мг на 1кг. Жените приемат по 10мг. на ден. Въпреки прекрасните си качества при много високи дози и продължителна употреба се увеличават и страничните ефекти. Не забравяйте че Анавар е 17-алфа-алкилиран и комбинацията с други алкидни стероиди трябва да е внимателна.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Аnavar (Анавар) Lipthai

Аnavar (Анавар) Lipthai

Анавара на Липтай е добър и лек анаболен стероид за релеф или покачване на чиста маса. Съчетава добро действие, ефект и цена.

Споделете мнението си за продукта

×