Oxymetholic (Анадрол 50) GEP

Oxymetholic GEP е анабола Oxymetholone, известен като Анадрол 50 или Анаполон. Качествен препарат с добра цена! Това е най-силният орален стероид използван от тежкоатлети и културисти!

90,00 лв

GEP09

Oxymetholic GEP - Анадрол GEP
Цена: 92 лв.
Опаковка: 96 таблетки (50 мг./ 1таб.)
Фармацевтично наименование: Oxymetholone

Oxymetholic GEP е най-мощният стероид на разположение, който се използва от тежкоатлети и културисти. Известен е по фитнес залите като Анадрол или Анаполон GEP!  Oxymetholic е мощен прапарат, който води до бързо покачване на силата и мускулната маса, но съпроводено от висока водна задръжка! Повишеното задържане на вода в организма в този случай е добре дошло, защото така той „смазва" ставите които са подложени на много по високо натоварване от големия прилив на сила!

Anadrol GEP способства за увеличаване броя на червените кръвни телца, като така мускулите поемат повече кислород -това повишава издръжливостта и нивото на тренировка и дори след няколко тежки серии все още имате сили и енергия. Силно повишава азотния баланс, поради което се получава много добро напомпване на тренираните мускули. Но той бързо насища стероидните рецептори и качването на маса скоро след приема му рязко спада и тогава или трябва да се увеличи дозата (което не е желателно), или да се използва в комбинация с други препарати. 

Oxymetholic GEP не е стероид за начинаещи! Той трябва да се използва от атлети, достигнали определено мускулно развитие или такива с опит при по-слабите стероиди. Също така, не е и за по-възрастни културисти, тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава.

Анадролът няма висока склонност към ароматизация, понеже е производно на дихидротестостерон, но винаги трябва да сте нащтрек! Макар и да няма силно преобразуване в естроген, той може да увеличи прогестерона в тялото. Подобно на другите стероиди, той оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, макар и не толкова силен! Това може да намали производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостерон сти­мулиращи препарати като Кломид е препоръчителен след цикъла за подържане хормоналното производство в тестисите.

Използван правилно в цикъл за маса, Anapolon GEP ще даде силен старт, и в първите 3 седмици може да се очаква покачване на теглото с до 10 кг. Той дава предимно количество, а не качество, и е много подходящ за основен период .
Най-често се комбинира с Тестостерон, Дека дураболин, Параболан и др., но ако сте по-податливи към странични ефекти, за предпочитане е да го използвате отделно, а не с Тестостерон например, тъй като и двата са силни андрогени и при комбинирането им страничните ефекти се усилват. Популярна практика след спирането му да се продължи с Метан и Тестостерон енантат, сред професионалистите е много популярна комбинацията му с параболан и Сустанон. Обичайната доза за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетkи (от 25 до 150 мг) дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици, ако тежите над 100 кг. - около 150 мг. но за не повече от 3 седмици! (Други източници сочат 50-200 мг дневно и цикълът да не е повече от 3 седмици).

Имайте предвид, че при прием на 3 таблетки черният дроб обработва приблизително еквивалента на 30 таблетки Метандиенон. По-дълги цикли не са за препоръчване заради силната му токсичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Нолвадекс.

Повече информация за Анадрол


Публикуваните материали в този сайт са с информационна и образователна цел, не представляват медицински съвети, нямат за цел да агитират, подтикват, рекламират или насърчават използването на анаболни стероиди. Публикацията (Странични ефекти от анаболите) описва негативите от употребата на допингови средства, така че, потребителите да вземат свое собствено решение в интерес на здравето и сигурността си. Всеки трябва да се консултират с квалифициран лекар преди да прибегне до употреба на каквито и да е медикаменти. Решението и отговорността за закупуване и употреба на анаболни стероиди е единствено и само на потребителя, като сайта не носи отговорност за него.

Споделете мнението си за продукта

Oxymetholic (Анадрол 50) GEP

Oxymetholic (Анадрол 50) GEP

Oxymetholic GEP е анабола Oxymetholone, известен като Анадрол 50 или Анаполон. Качествен препарат с добра цена! Това е най-силният орален стероид използван от тежкоатлети и културисти!

Споделете мнението си за продукта

×