Анаполон (Anasteron) NASpharma

Анаполон на Насфарма, наречен Анастерон. С анаполон се наблюдава драстично качване на мускулна маса, той е най-мощния анаболен стероид.

46,00 лв

NSPH14

Анаболен препарат:Anasteron
Производител: NASpharma (Насфарма)
Активно вещество:Oxymetholone (Оксиметолон)
Време на полу разпад:8 - 9 часа
Опаковка:50 таблетки (50мг/1таб)
Цена: 

Anasteron на Naspharma е търговско име на силния анаболен стероид Анаполон, с активна съставка Оксиметолон, той е известен и под наименованието Анадрол.

Анаполон Насфарма е един от най-мощните орални анаболни стероиди, но също така е с висока токсичност за черния дроб. Приеман в нормални дози Анаполон /оксандролон/ покачва драстично мускулната маса и силата, но това е съпроводено и с висока водна задръжка. Задържането на вода не е толкова лошо в случая, понеже силата която дава анаполон може да окаже пагубно въздействие върху ставите на трениращия, заради рязкото повишаване на тренировъчните тежести. Точно тази водна задръжка, смазва и подобрява гъвкавостта на ставите и връзките. Дори има отзиви от атлети с болки в ставите, които споделят, че с анаполон тренират безболезнено.

Анаполон има свойството да увеличава броя на червените кръвни телца, като това помага мускулите да поемат повече кислород, което повишава издръжливостта и интензивността на тренировката. Анаполон бързо насища рецепторите и покачването на мускулна маса скоро след приема му спира. Тогава или трябва да се увеличи дозата (което не е желателно), или да се използва друг стероид.

Анаполон / Анадрол не е препарат за начинаещите в употребата на стероиди. Добре е да се използва от билдери, достигнали определено мускулно развитие или с опит при по-слабите „препарати". Анаполон не е и за по-възрастни билдери, тъй като те са по-чувствителни към страничните ефекти на стероидите и вероятността от увреждания на черния дроб или рак на простатата се увели­чава.

Анадролът оказва потискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали производст­вото на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостерон сти­мулиращи съставки като кломид е препоръчителен за да се подържа хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

Прием и доза: Анаполон се приема от половин до три таблетки дневно (25мг/ден до 150мг/ден) в цикъл с продължителност 4 до 6 седмици.

Анаполон най-често се комбинира с Анавар, Параболан, Дека Дураболин и Примоболан, но ако сте податливи на страничните ефекти на стероидите по-добре го използвайте отделно.

Потребители купили този продукт са закупили и:

Споделете мнението си за продукта

Анаполон (Anasteron) NASpharma

Анаполон (Anasteron) NASpharma

Анаполон на Насфарма, наречен Анастерон. С анаполон се наблюдава драстично качване на мускулна маса, той е най-мощния анаболен стероид.

Споделете мнението си за продукта

×