АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ

Качествени Анаболни стероиди на добри цени. Подробна информация на таблетни или инжекционни анаболни стероиди. Намалена цена на много анаболи и стимуланти за културисти и фитнес трениращи. Описание за техният ефект, анаболно и андрогенно действие на анаболите, дозиране и начин на прием в цикъл.

Още

Подкатегории

 • Анавар (Оксандролон)

  Анавар - Анаболни стероиди с активна съставка Оксандролон на добри цени. Анавар е един от най-безопасните анаболи на разположение. Поради ниското си андрогенно действие, Анавар е предпочитан анаболен препарат за жените, любим е на силовите атлети заради силата която дава, а спортистите които са по-податливи на страничните ефекти на стероидите, намират в анавара добра алтернатива.

 • Анаполон (Anadrol)

  Анаполон или Анадрол с активна съставка Оксиметолон е най-мощния синтетичен анаболен стероид за орална употреба. Като един от най-ефектните стероиди за бързо покачване на мускулна маса, Анаполона е и най-токсичен за черния дроб.

 • Болденон

  Болденон (Boldenone) е силно анаболен и леко андрогенен стероид, определя се като инжекционната форма на Метандиеонон (Метан), но поради липсата на алкилиране, страничните действия при Болденона са сведени до минимум, дори при високи дози не ароматизира. Приема на Болденон дава предимно чиста и качествена мускулна маса, натрупването не става толкова рязко като при Метана (понеже Болденон не задържа вода), а постепенно. Затова цикъл с Болденон има продължителност 8 – 12 седмици. Анаболни стероиди с Болденон на добри цени.

 • Винстрол

  Инжекционен и орален Винстрол на добри цени. Винстрол или наричан от атлетите Стромба е с активна съставка Станозолол. Винстролът е един от най-добрите анаболни стероиди за чиста мускулна маса и релеф. Винстрол се комбинира добре с почти всички анаболни стероиди, подходящ както в цикyл за покачване на чиста мускулна маса и сила, така и в цикъл за релеф. Оригинален и качествен Винстрол може да си изберете на добра цена.

 • Дека Дураболин

  Цена на анаболни стероиди с активно вещество Нандролон Деканоат, известни сред културисти във фитнес залите като Дека дураболин. Силният ефект и действие на Дека в цикъл за мускулна маса го прави един от любимите анаболи на културистите. Представяме Ви няколко качествени и оригинални стероида подобни на Дека Дураболина, включително и самия препарат Deca Durabolin на добра цена. Всички продукти са с активна съставка Nandrolone Decanoate, като разликата е само в производителя, опаковката и търговското име, но не и в активното вещество.

 • Мастерон

  Мастерон е добър анаболен стероид за подобряване на релефа, дефиницията и плътността на мускулите, придава твърд и напомпан вид. Мастерон има сходно действие на винстрола, но за разлика от него не исушава толкова ставите, с което намалява вероятността от травми. Мастерон е дериват на дихидротестостерон, но не ароматизира и не задържа вода. Мастерон е предпочитан от състезателите, в стероидните цикли за релеф. Представяме ви Мастерон на различни производители с добри цени.

 • Метан (Метандиенон)

  МЕТАН (метандиенон) Анаболни стероиди с активно вещество Метандиенон, наричани на кратко 'Метан'. Сходни продукти на Метандиенона са: Данабол и Метанабол, Дианабол и Алфабол,.. и др.

 • Параболан

  Параболан на добра цена! Мощен анаболен стероид с актива съставка Тренболон. Parabolan е най-силният инжекционен анаболен стероид, който може да се използва успешно както за релеф, така и за чиста мускулна маса. Препарата има силно анаболно и андрогенно действие, и е склонен да проявява повече странични ефекти.

 • Примоболан (Metenolon)

  Primobolan (Примоболан) е анаболен препарат с активна съставка Metenolon (Метенолон), и добавен естер енантат за продължително действие. Метенолон е един от меките и леки анаболни стероиди, които се използват масово и от жени. Примоболан не ароматизира и не задържа вода, покачването на мускулна маса е чисто и качествено, като се запазва дълго време след спиране на цикъла.

 • Тестостерон

  Анаболни стероиди съдържащи тестостерон за изграждане на мускулна маса и сила. Видове тестостерони и естери за бързо и бавно действие или смесени или комбинирани тестостеронови препарати.

 • Туринабол

  Качествен туринабол с добра цена от различни производители.